Ege 29 Ekim’de yüzde 29 indirim

29 Ekim’de yüzde 29 indirim

29.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ükemizde yatırımlarını büyüten ve sosyal sorumluluk projeleriyle adı sık sık gündeme gelen Banabikurye, Cumhuriyetin 98’inci kuruluş yıldönümüne özel, anlamlı bir kampanyaya imza attı.

29 Ekim’de yüzde 29 indirim

Banabikurye, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tüm kullanıcılarının gönderilerinde yüzde 29 indirim uygulayacak. İndirim, gönderi oluşturma aşamasında kampanya kodu alanına ‘BAYRAM29’ kodu yazılmasıyla aktif olacak. Banabikurye Türkiye Müdürü Arda İpekçi, “Banabikurye olarak her zaman ülke değerlerimize bağlı olarak çalışan bir kuruluşuz. Böyle anlamlı bir günde bizde kullanıcılarımıza indirim yapma kararı aldık. Sadece 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda geçerli olmak üzere tüm gönderilerde yüzde 29 indirim avantajı sağlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Yarım saat içinde

Banabikurye.com sitesi ya da uygulama üzerinden “işletmem için teklif almak istiyorum” seçeneğine tıkladığınızda kurumunuza en uygun seçenekleri canlı destek servisi üzerinden alabiliyorsunuz. Formu doldurduktan sonra en geç yarım saat içinde Banabikurye ekibi sizi arayarak sisteme entegrasyonunuzu sağlıyor. Ekim ayı sonuna kadar belirli sektörlere özel yüzde 30’luk indirim de devam ediyor. İnternet sitesi ve uygulama üzerinden alacağınız canlı destekle indirimlere kolayca erişebiliyorsunuz.

Nasıl çalışıyor?

Talebin ardından 30 dakika içinde kurye adrese vararak gönderiyi teslim alıyor ve 60 dakika içinde alıcıya ulaşıyor. Bu süreçte gönderi ve kurye haritadan takip edilebiliyor. Firmanın hizmetlerine www.banabikurye.com adresinden ulaşılabildiği gibi, Google Play ve AppStore’dan telefonunuza uygulama olarak indirmek de mümkün. Uygulama ve web sitesinden çıkış ve varış adresleri girerek gönderi fiyatı anında görülebiliyor. Ayrıca çevrimiçi mağazanızda müşterilere gün içi teslimat hizmetini sunmak için Banabikurye ile API entregrasyonu yapılabiliyor.