Ege 35’inci yıla organik proje

35’inci yıla organik proje

31.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

35’inci yıla organik proje

Ege-Koop, Çeşme Ildır’da hayata geçireceği, mimarisi ve doğasıyla dikkat çeken Eco Life Ildır projesinde organik bir yaşamın kapılarını aralayacak.

Haberin Devamı

Ege-Koop kuruluşunun 35’inci yılında, Çeşme Ildır’da hayata geçireceği ‘Eco Life Ildır’ projesiyle organik yaşam fırsatı sunacak. 4 binin üzerinde zeytin ağacının, binin üzerinde mandalina ağacının bulunduğu 200 bin metrekarelik alanda doğayla iç içe konforlu yaşamın kapılarını açacak olan projede en küçüğü net 330 metrekare alanlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan ahşap konutlar yer alacak. Ayrıca her konutun 200 metrekarelik hobi bahçesi de bulunacak. Her konutun elektrik ihtiyacının güneş enerjisiyle karşılanacağını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Çocuklarımızın, torunlarımızın özgürce toprakla buluşup oynayabilecekleri, ailelerin kendi bahçelerinde organik bir yaşam sürecekleri tarihi Ildır Köyü’ne 5 dakika, Ildır Körfezi’ne 500 metre mesafedeki projemiz yeni bir hayat sunacak. Sağlığımızı tehdit eden kirli havaya, hayatımızı beton yığınları arasında geçirmeye son verme zamanı geldi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yeşil-mavi

Ege-Koop’un 35 yıllık bilgi, birikim ve deneyimiyle birçok kesimden gelen yoğun istek üzerine Türkiye’de örnek olacak hobi bahçesi projesi için yola çıktıklarını belirten Aslan “Birçok hastalığa şifa kaynağı olarak gösterilen vitamin ve oksijen deposu Çeşme Ildır’da, denize 500 metre mesafede zeytin ağaçları ve mandalina ağaçlarının olduğu tabiatla her mevsimi doyasıya yaşayacağımız bu proje, doğa dostu olduğu kadar tüm konforu da sunacak. İşletme kooperatifçiliği mantığıyla su, kanal, elektrik, otopark, güvenlik, ağaç ve bahçe bakımı hizmeti verilecek” dedi.

Projede; çok özel ahşap mimariyle doğal dokuya uygun ilk etapta 284 ahşap ev olacağını ifade eden Aslan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Uzun ve sağlıklı bir yaşam ortamında kendi komşunuzu kendiniz seçme avantajına sahip olacaksınız. İlk 50 şanslı aileye de özel fiyat sağlanacak. Yeşilin maviyle, doğanın da insanla kucaklaşıp kaynaştığı, dingin bir yaşam sürdüreceğiniz bir köşede yaşayın.”