Ege 50 milyon liralık yatırım

50 milyon liralık yatırım

21.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Ekol Hastanesi, 50 milyon liralık yatırımla estetik ve plastik cerrahi alanında hizmet verecek Ekol Estetik Tıp Merkezi’ni açıyor. Op. Dr. Mehmet Baz, merkezin bir ay içinde hasta kabulüne başlayacağını söyledi

50 milyon liralık yatırım

12 yıl önce İzmir’de Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Mehmet Baz ile eşi Figen Baz’ın Mavişehir’de kurduğu Ekol Hastanesi, estetik ve plastik cerrahi alanında hizmet verecek Ekol Estetik Tıp Merkezi’ni kente kazandırıyor. Ekol Hastanesi’nin KBB, estetik ve plastik cerrahi, genel cerrahi, göz hastalıkları, göğüs hastalıkları, üroloji, beyin ve sinir cerrahisi, kardiyoloji, nöroloji, psikiyatri, prtopedi ve travmatoloji ve dahiliye olmak üzere 12 branşta, 6’sı profesör, 5’i doçent olmak üzere 52 uzman hekim kadrosuyla hizmet verdiğini kaydeden Op. Dr. Mehmet Baz, “12 yıldır başta İzmir olmak üzere ülkemizden ve Avrupa’dan birçok hastanın tedavisini gerçekleştirdik. Hastalarımızın güvenine layık olabilmek için yeni bir yatırımı yine İzmir’de hayata geçiriyoruz” dedi. Ekol Estetik Tıp Merkezi’ndeki çalışmalarda sona gelindiğini belirten Op. Dr. Baz şunları söyledi:

Haberin Devamı

İki bin metrekare

“Bu yatırımların tamamını öz sermayemizle yaptık ve yapıyoruz. 50 milyon liralık yatırımla hayata geçecek tıp merkezimizde 2 estetik ve plastik cerrahi uzmanı, bir medikal estetik uzmanı, 5 estetisyen ve güzellik uzmanı ile 12 yardımcı sağlık personeli görev yapacak. Dünyada gelişmiş sağlık merkezlerinde kullanılan ileri teknolojili sistemlerin kullalınacağı merkezde, başta burun, meme, karın, penis ve yüz estetiği olmak üzere, lazer epilasyon, kalıcı makyaj uygulamaları, cilt bakımı gibi konularda hizmet verilecek. İki bin metrekare alan üzerinde kurulacak merkez, bir ay içinde hasta kabulune başlayacak.”