Ege 7’den 77’ye herkesin gönlüne girmeyi başardı

7’den 77’ye herkesin gönlüne girmeyi başardı

01.11.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

7’den 77’ye herkesin gönlüne girmeyi başardı

Göreve geldiği günden bu yana Uşak’a yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 7’den 77’ye herkes ile iletişim kurmanın özgün yollarını da kullanıyor. Kent Park, Kentsel Dönüşüm Projesi, UEFA standartlarında futbol sahası, Şehrin Zekâsı gibi ödüllü projelerini birer birer hayata geçiren Başkan Cahan, hem geleneksel hem de modern online iletişim kanallarını kullanarak Uşak’a kazandırılan marka yatırımların tanıtılmasında çaba sarfediyor.

Haberin Devamı

Özellikle sosyal medyayı aktif kullanan gençlerin ilgiyle takip ettiği Uşak Belediyesi, alışılmışın dışında paylaşımları sayesinde takipçilerinin bir devlet kurumuyla muhatap olmanın gerginliğinden ziyade bir arkadaşıyla yazışmanın rahatlığıyla diyaloga çeşmesini sağlıyor. Son günlerde ise Twitter’da oyun severler ile paylaştığı bir tweet ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Belediyenin Nilgün Bodur’a “Uşak Karadeniz’de değildir” cevabı ise hala konuşuluyor. Talepleri de kırmayan Cahan, gençlerle çay bahçesinde buluşuyor; çat kapı ev ziyareti yapıyor.