Ege Ahmet Köse: Saçlarda sarıya dönüş

Ahmet Köse: Saçlarda sarıya dönüş

19.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Pandemi nedeniyle evlerde geçirilen süre arttı. Birçok kadın saçlarına bolca zaman ayırma fırsatı buldu, boyunu değiştirdi, farklı renkler denedi.

Ahmet Köse: Saçlarda sarıya dönüş

Pandemi nedeniyle evlerde geçirilen süre arttı. Birçok kadın saçlarına bolca zaman ayırma fırsatı buldu, boyunu değiştirdi, farklı renkler denedi. Yasakların esnetileceği sıcak yaz aylarına iddialı bir giriş yapmak isteyenler de yine işe saçlarından başladı. Kuaför Ahmet Köse, kadınların bu yaz saçlarıyla ışıl ışıl parlayacağını söyledi. Hem güzelliğin sembolü olarak gösterilen hem de en dikkat çekici renk olan sarıya ilginin son dönemde yeniden arttığını belirten Köse, “Salgın yüzünden uzun süredir evlerinde kapalı kalan kadınlar, hem normal yaşamlarına hem de yaz aylarına iddialı bir başlangıç yapmak istiyor” dedi.
Çok tercih ediliyor
Özellikle İzmirli kadınların iddialı saç renkler için kendilerini aradığını kaydeden Köse, “Cesaret isteyen renklerin başında da sarı geliyor. Balköpüğünden platine saçlarda bu yaz sarının her tonunu göreceğiz. Sarı, saçlarda hem çok yönlü hem de kullanışlı bir renk. Kadınlar tarafından bu kadar tercih edilmesinin bir nedeni de geniş bir renk ve ton skalasının bulunması” diye konuştu.
Kendine sarı saçı yakıştırmayan ama trendlerden de geri kalmak istemeyen kadınlar için bu yaz kahve ve bakır tonlarının kullanabileceğini sözlerine ekleyen Köse, “Koyu kahve, özellikle belli bir yaşın üzerindeki kadınları daha genç gösterdiği için çok fazla tercih ediliyor. Kahverengi saça yapılacak balyaj ve gölge uygulamaları da oldukça havalı bir görünüm sağlıyor. Bakır da 2021’in dikkat çekici renklerinden” şeklinde konuştu.