Ege Akhisar’a Bilim ve Enerji Park

Akhisar’a Bilim ve Enerji Park

28.01.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

Enerjisa Üretim tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde hizmete açılan Bilim ve Enerji Parkı’nda çocuklar bilimsel deneyleri eğlenerek gerçekleştirebilecek.

Akhisar’a Bilim ve Enerji Park

Türkiye’nin lider özel sektör elektrik üretim şirketi Enerjisa Üretim, Manisa’nın Akhisar ilçesinde deneyim üzerine kurgulanan Bilim ve Enerji Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi. Parkın açılışına Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Enerjisa Üretim CEO’su İhsan Erbil Bayçöl, Enerjisa Üretim İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Gürkale ve Enerjisa Üretim yönetim ekibi katıldı.

Haberin Devamı

28 farklı materyalden oluşan Bilim ve Enerji Parkı deneyim temelli bir yapıya sahip olma özelliğini de taşıyor. Her bir materyal, konu anlatımlı açıklayıcı tanıtım levhalarıyla desteklenirken ayrıca QR kodlar aracılığıyla parkın içeriklerine daha detaylı bir şekilde de erişilebiliyor. Bu sayede, öğrencilere ve ziyaretçilere teorik bilginin pratikte deneyimlenmesi fırsatı sunuluyor. Türkiye’de ikincisi açılan parkta ayrıca çocuklar için de oyun alanları bulunuyor.