Ege Alba, güven tazeledi

Alba, güven tazeledi

02.03.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

İzmir İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Pietro Alba, İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşen olağan genel kurul toplantısında güven tazeledi.

Alba, güven tazeledi

Genel kurulda tek liste olarak yeniden aday olan Pietro Alba, oybirliğiyle başkan seçildi. Bir önceki dönemde gururla taşıdığı bu rolü taşımaya devam edeceğini söyleyen Alba, “Hem bir girişimci hem de iki ülke arasındaki ticari elçi olarak yürüttüğüm görevi İzmir, Ege Bölgesi’ndeki tüm ortaklarımız, şirketler, girişimciler, İtalyan diplomasisi ve tüm yerel kurumlar ile yakın ilişki içinde ve sizlerin desteğiyle başarıyla sürdürmeye devam edeceğim” dedi. Alba, yeni dönemde iki ülke arasındaki ticari faaliyetlerin artırılması için çaba göstermeye devam edeceğini vurguladı. Toplantıya katılan İtalyan Konsolosu Valerio Giorgio da, “26.4 milyar toplam ticaretle İtalya, Türkiye’nin 5. ticari ortağı olarak konumlanıyor. Bu ilişkilerin geliştirilmesinde hepimize büyük görevler düşüyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İtibar etmeyin!

Karabağlar Belediyesi, bazı kişilerin sahte belgeler düzenleyerek ve belediyenin kurumsal kimliğini kullanarak deprem kontrolü bahanesiyle dolandırıcılık yapmaya çalıştığı konusunda vatandaşı uyardı. Belediyeden yapılan açıklamada, bazı vatandaşın evlerine sanki Karabağlar Belediyesi’nden gönderilmiş gibi deprem kontrolü yapıldığı ve taşınmazlarını boşaltmaları gerektiği yönünde ihbarlar geldiği vurgulandı, “Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından toplumumuzda artan hassasiyeti suistimal etmek isteyen bazı kişilerin belediyenin kurumsal kimliğini kullanmaya çalıştığı anlaşılmaktadır. Belediyemizin deprem kontrolü adı altında denetim ve tahliye faaliyeti bulunmadığını bildiririz. İtibar etmeyin” ifadesine yer verildi.

Yazarlar