Ege Arslan yuvaya döndü!

Arslan yuvaya döndü!

25.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de Teknik Direktör Saffet Susic’le yollarını ayırdıktan sonra ilk galibiyetini 6. haftada Galatasaray’ı evinde 3-0’lık sonuçla alan Akhisarspor, Cihat Arslan’ı 2 yıl aradan sonra yuvaya döndürdü.

Arslan yuvaya döndü

Akigolar’da kulüpte eskiden görev yapmış teknik direktörlerin dönmesine soğuk bakan Başkan Hüseyin Eryüksel, kurulan iddialı kadronun lige kötü başlamasıyla Arslan’a dümen kırdı. Akhisarspor’u 2015-16 sezonunda ligde 46 puanla 8. yapıp 2016-17’nin ilk haftalarına kadar çalıştıran Cihat Arslan, aynı zamandan Türkiye Kupası’nı kazanan kadroyu kuran isim de olmuştu.

Haberin Devamı

Şuanki kadro onun eseri

Ligde 6 haftada galibiyet alamayan Adana temsilcisinde Arslan, son Boluspor mağlubiyeti sonrası ayrılık kararı aldı. Akhisar’da 2016-17 sezonunun ikinci haftasında ayrıldıktan sonra geçen sezon ikinci yarıda zor durumdaki eski kulübü Karşıyaka’yı çalıştıran Cihat Arslan, bugün sözleşme imzalayıp takımın başında antrenmana çıkacak. Camiayı ve takımı iyi tanıyan Arslan, lige kötü bir başlangıç yaptıktan sonra Galatasaray galibiyetiyle kara bulutları dağıtan yeşil siyahlılarda daha önce futbolcu olarak da görev yaptı. Halen kadroda yer alan futbolcuların 10’u Arslan döneminde transfer edildi.