Ege ‘Aslolan, Uşak’a hizmet’

‘Aslolan, Uşak’a hizmet’

22.04.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Uşak Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği’nin 2022 yılı birinci olağan toplantısı yapıldı.

‘Aslolan, Uşak’a hizmet’

Özmerkez İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Funda Kocabıyık’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Muammer Balcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ertan Keleş, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, İl Genel Meclisi Üyeleri ve merkez ilçe köy muhtarları katıldı.
Kocabıyık, vatandaşa hizmet verme noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşları olarak büyük bir özen gösterdiklerini kaydetti.
Yurttaşların yaşamını kolaylaştırma ve yaşadıkları sorunlara çözüm bulma çabası içinde olduklarını ifade eden Vali Funda Kocabıyık, “Benim için en elzem olan nokta, bulunan çözümleri en hızlı ve verimli şekilde uygulamaya koymaktır. Bizler hizmet etmek için varız. Bu sebeple vatandaşlarımıza yönelik yapılan her çalışma; verimli ve etkili olmalı, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını bir üst noktaya çıkarmalıdır. Vatandaşlarımızı hizmetle buluşturmada, Köylere Hizmet Götürme Birliğimizin önemli rolü var. KÖYDES ortak gider harcamalarından Birliğimiz hesabına 7 milyon 166 bin 976 lira aktarıldı” dedi. l HİDAYET KIRAN İHA