Ege Athena konseri iyiliğe dönüşecek

Athena konseri iyiliğe dönüşecek

14.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

American Hospital The Bodrum Cup, 22 Ekim günü Athena konseriyle sona erecek. Konserin geliri, öğrenciler ve engellilere destek amacıyla bağışlanacak

Athena konseri iyiliğe dönüşecek

Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından başlatılan, Akdeniz’in en büyük deniz festivali The Bodrum Cup; dünyanın dört bir yanındaki yelken sporcularını ve meraklılarını 34. kez Bodrum’da bir araya getiriyor. Güneşe dayalı turizm algısını değiştirerek rüzgârı tercih nedeni yapan The Bodrum Cup, aktif olarak koylar hakkında farkındalık yaratmanın yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesinde de yer alıyor. Bu kapsamda konserin kapanışı, gelirinin tamamının bağışlanacağı Athena konseriyle yapılacak.
Her yıl denizcilik ve yelken tutkunlarını bir araya getiren yarışlar, yarın başlayıp 22 Ekim Cumartesi günü sona erecek. Ödül töreni sonrasında ise Athena rüzgarı esecek. Athena konserinden elde edilen gelirin tamamı Türk Eğitim Vakfı Prof. Dr. Galip İsen Eğitim Bursu Fonu, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği’ne bağışlanacak. Konser biletleri Passo’da satışa çıktı.