Ege Atığın karşılığı kırtasiye malzemesi

Atığın karşılığı kırtasiye malzemesi

01.10.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Sıfır atık bilincini artırmak amacıyla geri dönüşüm ürünlerini getirenlere, okul malzemesi hediye edeceğini duyuran Seferihisar Belediyesi’nin kampanyası yoğun ilgi gördü.

Atığın karşılığı kırtasiye malzemesi

Atığını getiren vatandaşlar, kırtasiye malzemelerini Başkan İsmail Yetişkin’in elinden aldı. Kampanya kapsamında; 50 kilogram ve üzeri kağıt, plastik ve ambalaj atığı getirenlere, okul çantası, kalem kutusu, kurşun kalem ve defter, 25 kilogram ve üzeri kağıt, plastik ve ambalaj atığı getirenlere, kalem kutusu seti, 2 adet defter, 10 kilogram ve üzeri kağıt, plastik ve ambalaj atığı getirenlere ise çeşitli kırtasiye malzemeleri armağan edildi. Başkan Yetişkin, “Vatandaşlarımızda sıfır atık bilincini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Son başvuru 6 Ekim’de

Yaz spor okulu ile 12 branşta, 1377 çocuğa ücretsiz kurs veren Seferihisar Belediyesi, şimdi de 8 ayrı branşta hizmet verecek “Kış Spor Okulları” için start verdi. Seferihisar Belediyesi, 6-15 yaş arası çocuklar için ücretsiz kış spor okulu düzenliyor. Uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilecek kurslar için kayıtlar 25 Eylül’de başladı. Basketbol, voleybol, tenis, tekvando, bale, jimnastik, pilates ve kardiyo-step dallarındaki kurslar için kayıtlar 6 Ekim’e kadar yapılacak. Dersler, 9 Ekim’de başlayacak.