Ege AudI RS3 LMS TCR VOSMER’de!

AudI RS3 LMS TCR VOSMER’de!

08.07.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’de ilk kez piste çıkacak Audi TCR, Vosmer Otomotiv Bornova Audi showroomunda sergileniyor. 2021 Türkiye Pist Şampiyonası (TPŞ) yarışları ise 11-12 Temmuz’da Pınarbaşı Yarış Pisti’nde başlıyor

AudI RS3 LMS TCR VOSMER’de

Türkiye’de ilk kez yarış pistlerine çıkacak Audi TCR yarış otomobili, yarış öncesi Vosmer Otomotiv Bornova Audi showroomunda sergileniyor. 2021 Türkiye Pist Şampiyonası (TPŞ) yarışları 11-12 Temmuz 2021 tarihlerinde İzmir Pınarbaşı Yarış Pisti’nde başlıyor. Pandemi nedeni ile verilen bir yıl aradan sonra yoğun bir yarış program ile başlayan ve seyirciye açık ve ücretsiz olarak düzenlenen hafta sonu, TPŞ Süper ve Maxi Grup yarışları dışında Türkiye Karting Şampiyonası’na da ev sahipliği yapacak ve son derece coşkulu geçecek. Yarışlar 11 Temmuz Cumartesi saat 15.25’te yapılacak sıralama seansları ile başlayacak ve ilk yarış aynı gün saat 18.40’ta start alacak. İkinci yarış ise pazar günü saat 14.40’ta yapılacak. Team AMS tarafından Türkiye’ye getirilen ve 10 Türkiye Şampiyonluğu sahibi deneyimli pilot İbrahim Okyay pilotajında yarışacak olan Audi RS3 LMS, aynı zamanda bu kategoride ülkemizde start alan ilk Audi marka yarış otomobili olma özelliği taşıyor.

Haberin Devamı

Türkiye Pist Şampiyonası başlıyor

2021 Türkiye Pist Şampiyonası’nda yarışlar 10-11 Temmuz tarihlerinde İzmir Pınarbaşı Ülkü Yarış Pisti’nde başlayacak. Pandemi nedeniyle verilen aradan sonra yoğun bir yarış programı ile başlayacak ve seyirciye açık, ücretsiz olarak düzenlenecek şampiyonada süper ve maxi grup yarışlarının dışında Türkiye Karting Şampiyonası’na da ev sahipliği yapılacak. Maxi grup birinci ayak yarışları 10 Temmuz Cumartesi saat 15.25’te yapılacak sıralama seansları ile başlayacak.