Ege Aydın’da tenis il birincileri belli oldu

Aydın’da tenis il birincileri belli oldu

13.01.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Okullar Arası Yıldızlar Erkek Tenis İl Birinciliği müsabakaları gerçekleştirildi. Müsabakalara 5 okuldan 18 sporcu katılım sağladı.

Aydın’da tenis il birincileri belli oldu

Tenis kortunda 3 gün boyunca oynanan maçlarda sporcular il birinciliği için yarışırken, karşılaşmalar da kıyasıya mücadele ve heyecan dolu setlere sahne oldu. İl Birincisi olarak bölge şampiyonasında Aydın’ı temsil edecek olan takım belirlendi. Dereceye giren okullara kupaları ve madalyaları Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü, Okul Sporları Temsilcisi ve Tenis İl Temsilcisi tarafından verildi.

Haberin Devamı

Horoz, zorlu sınavda

Spor Toto 1. Lig’in ilk yarısında kümede kalma yolunda umut tazeleyen Altaş Denizlispor, bugün ikinci devrenin açılış müsabakasında lider Eyüpspor’u konuk edecek.

Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlama düdüğü saat 20.00’de çalacak.
Teknik Direktör Giray Bulak, “Her maçın kendine göre zorluk derecesi vardır ve biz de gerekeni yapacağız. Taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz” dedi.

Selim de imzayı attı

Altınordu, ara transfer döneminde 5. imzayı Çaykur Rizespor’dan stoper Selim Ay’a attırdı. İzmir temsilcisi, 31 yaşındaki savunmacıyı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna dahil etti. Karadeniz ekibinde ilk yarıda sadece 1 karşılaşmada 27 dakika görev alan Selim, ikinci devrede kırmızı lacivertli formayı terletecek.

Haberin Devamı

Öte yandan kırmızı lacivertliler, Ali Özgün, Erdem Gökçe, Emirhan Aydoğan, Metehan Mimarğolu ile resmen anlaş imzaladığını duyurdu.

Akigoi, yetim kaldı

Aydın’da tenis il birincileri belli oldu

Akhisarspor’un kurucu başkanlarından Yılmaz Atabarut hayata gözlerini yumdu. Asıl mesleği mimarlık olan Atabarut, Seksenevler ve Atabarut Çarşısı olarak bilinen Atabarut Pasajı gibi projeler üretti. Atabarut’un cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Yeni Gülruh Camii’nden kaldırılacak.

Burhaniye BLD’de takviyeler sürüyor

Aydın’da tenis il birincileri belli oldu

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ve Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Burhaniye Belediyespor Futbol Takımı ara transfer sezonuna hızlı başladı. Başarı rüzgarı estiren kadın basketbol, geçtiğimiz sezon finallerde bir üst lige yükselen Elazığ Basketbol Kulübü’nde forma giyen guard ve forvet Zeynep Zilan Şahin ile anlaşarak sözleşme imzaladı. Futbol takımı ise Bursa Nilüfer Belediyespor ile yollarını ayıran tecrübeli orta saha oyuncusu 32 yaşındaki Onur Alkan ile anlaşarak sözleşme imzaladı.