Ege Azra Galvaniz’de üst düzey atama

Azra Galvaniz’de üst düzey atama

07.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sektörün tecrübeli ismi Tolga Demirkıran, grupta genel müdür olarak göreve başladı

Azra Galvaniz’de üst düzey atama

Sektöründe Türkiye’nin ilk üçü içinde yer alan, İzmir’in en büyük sıcak daldırma galvaniz firması Azra Galvaniz, Tolga Demirkıran’ın yeni Genel Müdürü olduğunu duyurdu. Azra Galvaniz Yönetim Kurulu Başkanı Recep Özekinci, Demirkıran’ın Azra Ailesi’ne katılmasından dolayı mutlu olduklarını, sektördeki başarısını daha ileriye taşıyacağına inandıklarını kaydetti. Ardından da Özekinci ile Demirkıran arasında sözleşme imzalandı.
1990 yılında İTÜ Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan Demirkıran, yüksek lisansını da tamamladıktan sonra çalışma hayatına akademik kariyer ile başladı ve bu kapsamda Yıldız Üniver-sitesi’nde 3 yıl araştırma görevlisi olarak çalıştı.
Özel sektör deneyimine Borusan Holding’de başlayan Demirkıran, Borçelik firmasında Tedarik Zinciri Müdürü olarak 20 yıla yakın görev yaptı. Demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren Borçelik’te; üretim planlama, satın alma, lojistik ve ERP (SAP) süreçlerini yöneten Demirkıran, 2014-2018 yıllarında kariyerine Kocaer Çelik’te devam etti. En son Kocaer Çelik’te Genel Müdür olarak çalışan Demirkıran, 3 Ekim 2022’de Azra Galvaniz Metal San. Tic. A.Ş’ye Genel Müdür olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babası Demirkıran, iyi seviyede İngilizce bilmekte.