Ege Başkan Çerçioğlu yardım eli uzattı

Başkan Çerçioğlu yardım eli uzattı

09.01.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Yenipazar’ın Donduran Mahallesi’nde küçükbaş hayvanları telef olan üreticinin yardımına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yetişti. Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, üreticinin zararını karşılamak için sakız koyunlarını teslim etti.

Başkan Çerçioğlu yardım eli uzattı

Küçükbaş hayvancılıkla geçindiğinin ifade eden Kemal Ertopçu, koyunları kurbanlık olarak yetiştirmeye çalıştığını söyledi. Kendilerini yalnız bırakmadığı için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Ertopçu, “Ekmeğimizi hayvancılıkla kazanıyoruz. Telef olan koyunlarımızın yerine sakız koyunları verildi. Başkanımızın bize destek çıkması bizleri çok mutlu etti. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

Haberin Devamı

10 binlerce Aydınlı, Kolpa ve Eypio konserine akın etti

10 binlerce Aydınlı, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte bir araya geldi.  Atatürk Kent Meydanı’ndaki konser gecesi “Kolpa” konseriyle başladı. “Kolpa” grubu kendi şarkılarının yanı sıra popüler birçok şarkıyla Aydınlıları coşturdu. Daha sonra sahneye çıkan “Eypio” ise rap şarkılarıyla özellikle gençlere unutulmaz bir akşam yaşattı.