Ege Başkan Eriş’ten yol yatırımı çağrısı

Başkan Eriş’ten yol yatırımı çağrısı

13.12.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kaymakçı Mahallesi’nin tam ortasından geçen Ödemiş-Kiraz-Denizli karayolu üzerinde meydana gelen, 8 kişinin yaralandığı kazanın ardından bölgede inceleme yapan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Eriş’ten yol yatırımı çağrısı

Mıcır yüklü kamyonun belediye otobüsüne, başka araçlara ve ardından da bir binaya çarparak durduğunu belirten Eriş, “Yetkililerimizi ben uyarmıyorum bugün yaşanan olay fazlasıyla uyarıyor. 1,5 yıldır açılacağı söylenen çevre yolu bir çelik bariyere bağlı kalmamalıdır. İnsanımızın can ve mal güvenliği açısından bu yol trafiğe açılmalıdır. Yetkililerimizin de bu sese kulak vereceklerine inanıyoruz. Kaymakçı çevre yolunun trafiğe açılması olmak üzere bölgede devam eden yol çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Arıcılık gelişiyor

İl genelinde kırsal kalkınma sağlanması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara’ya bağlı Hıroğlu Mahallesi’nde Ana Arı Üretim ve Arıcılık Eğitim Merkezi kuracak. Hıroğlu Mahallesi’nde bulunan eski okul binasında kurulacak tesiste hem ana arı üretimi gerçekleştirilecek hem de arı sütü üretimi, polen ve propolis gibi katma değerli yan arıcılık ürünleri için kurs verilecek.