Ege ‘Bilet alalım iyileştirelim’

‘Bilet alalım iyileştirelim’

06.10.2022 - 00:15 | Son Güncellenme:

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, İzmirlileri 13 Ekim’de Feridun Düzağaç’ın sahne alacağı konsere çağırdı, “Müzik bu kez hem ruhumuzu hem de SMA hastası çocuklarımızı iyileştirecek” dedi.

‘Bilet alalım iyileştirelim’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yurttaşları Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastalarının tedavilerine destek olmak amacıyla 13 Ekim’de Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenecek olan dayanışma konserine İzmirlileri çağırdı. Bu konserin diğerlerinden farklı olduğuna dikkat çeken Soyer, “Müzik bu kez hem ruhumuzu hem de SMA hastası çocuklarımızı iyileştirecek. Çünkü, konserin geliri İzmir’deki SMA hastalarının tedavisi için harcanacak. Konsere gitmeseniz de SMA hastalarına destek için bilet alabilirsiniz. Feridun Düzağaç’ın sahne alacağı konseri izlemekle kalmayalım, biletleri eşimize dostumuza da hediye edelim” dedi.

Haberin Devamı

Konser için koltuk seçilebilen biletler 200 lira, koltuk seçilemeyen biletler ise 50 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Sadece SMA hastalarına destek olmak isteyenler için katılımsız bilet seçeneği de bulunuyor. Ayrıntılı bilgi için ‘izmir.art’ adresi ziyaret edilebilir.