Ege 'Bizim bir hayalimiz var'

'Bizim bir hayalimiz var'

23.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk için gün sayan lider Bucaspor 1928, iç saha sınavında Fatsa Belediyespor’u 4-0’la geçti ve zafere bir adım daha yaklaştı. Sarı lacivertlilerde Başkan Cihan Aktaş, “Tüm zorluklara rağmen buraya kadar geldik. O kupayı kaldıracağız” dedi

Bizim bir hayalimiz var

 Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluğa adım adım yaklaşan lider Bucaspor 1928, evinde ağırladığı Fatsa BLD’yi 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti ve zafere bir adım daha yaklaştı. Fırtına, normal sezonda kalan son 2 maçı kazanması halinde en yakın takipçisi Diyarbekirspor’un sonuçlarına bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek. Bucaspor 1928 Başkanı Cihan Aktaş, oyuncularının üst düzey performans sergilediklerini vurguladı.
Aktaş, “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Semtimize kupalar kazandıracak güçte olduklarını bir kez daha gösterdiler. 80 dakika 10 kişi oynayıp 4-0 galip gelerek birçok şeyi kanıtladılar. Sezon başından beri şampiyonluğa inanıyorduk. Altyapı oyuncularımızla bu işi başaracağımızdan şüphemiz yoktu. Biz maçları sahada kazanacağız” dedi.
Sarı lacivertlilerde Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ise, “Böyle bir oyuncu grubuna sahip olduğum için şükürler olsun. Bulduğumuz erken gol, bize öz güven verdi. 7. dakikada kırmızı kart gördük. Fakat yedek kulübesinde olanların bile sahada oynadığını hissettik. Bizim için müthiş bir galibiyetti. Ama henüz lig bitmedi. Önümüzdeki maça konsantre olacağız. Son iki maçımızıda kazanacağız” ifadelerini kullandı.