Ege Bucaspor sizlerden vefa bekliyor

Bucaspor sizlerden vefa bekliyor

11.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Yaşadığı mali ve yönetimsel sıkıntılar nedeniyle 2014-2015 sezonunda PTT 1. Lig’den düşen ve son olarak bu yıl TFF 3. Lig’e kadar gerileyen Bucaspor, şimdilerde ise ligde kalma mücadelesi veriyor. Kulüp, yeniden ayağa kalkmak için eski oyuncularından muvafakatname istedi

Bucaspor sizlerden vefa bekliyor

İzmir ve Türk futboluna 91 yıldır hizmet eden, yetiştirdiği sporcularla gençlerin ve futbolun parlayan ışığı olan Bucaspor, içinde bulunduğu zorlu süreçten çıkmak için mücadele veriyor. Eski futbolcularına olan borçları sebebi ile transfer yasağı alan ve TFF 3. Lig 3. Grup’ta kümede kalma savaşı veren sarı lacivertliler, geçmiş yıllarda Bucaspor formasını terletmiş oyuncularından borçların ödenebilmesi için muvafakatname istedi. Bucaspor yönetimi, sosyal medya hesaplarından borçlu olduğu eski futbolcularına çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

BAŞKAN İSİMLERİ AÇIKLADI

Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş’ın ve Bucaspor taraftarının sosyal medya hesaplarından muvafakatname istedikleri oyuncular ise Serkan Yanık, İrfan Başaran, Mehmet Batdal, Faruk Atalay, Gökhan Sinanoğlu, Recep Niyaz, Yasin Avcı, Hakan Çinemre, Burak Can Kunt, Erkan Taşkıran, Alper Sürücü, Berkin Kamil Arslan, Emre Şahin, Deniz Pero, Ferhat Çulcuoğlu, Bedirhan Artunç, Abdullah Keseroğlu, İskender Alın, Berkan Taşkıran, Mehmet İncebacak, Ahmet Tamet, Alpay Aldemir, Kemal Mert Özyiğit, Burak Aydın, Hüseyin Koç, Gökay Keleş, Murat Akyüz ve Veli Kızılkaya oldu.

'KİMSEYE VAZGEÇ DEMİYORUZ'

Başkan Cihan Aktaş, destek bekledikleri oyuncular için, “Kimseye alın teriyle hak ettiği paradan vazgeç demiyoruz. Sadece transfer yasağının bir defaya mahsus kaldırılması için muvafakat vermesini istiyoruz” dedi. Taraftar gruplarının ise yaptıkları paylaşım, “Vefa sadece İstanbul’da semt adı değildir diyerek Bucaspor’umuzun kamburu olan transfer yasağının kalkması için belirttiğimiz eski futbolcularımızın muvafakatname vererek transfer yasağının önünü açmalarını beklemekteyiz” şeklinde oldu.