Ege CHP lideri Aydın’da!

CHP lideri Aydın’da!

23.06.2022 - 00:15 | Son Güncellenme:

Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Kuşadası’nda toplu açılış ve temel atma törenine katılacak. Ardından da Didim’de yeni biten amfitiyatroyu hizmete açacak.

CHP lideri  Aydın’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Aydın Büyükşehir ve Kuşadası Belediyesi tarafından yaşama geçirilen projeler için düzenlenecek toplu açılış ve temel atma törenine katılacak, Didim Amfitiyatro’yu açacak. Kılıçdaroğlu, iki günlük Aydın gezisi kapsamında Kuşadası’nda ve Didim’de olacak. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Tariş Alanı’nda yapımı tamamlanarak kente kazandırılan, Kuşadası Belediyesi’nin de yer alacağı yeni hizmet kompleksinin açılışını gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

CHP lideri, belediyenin İkiçeşmelik Mahallesi’nde yaptığı Cafer Kotan Yaşam Alanı ile içinde bulunan taziye evi, anne-bebek evi ve kütüphanenin, Kadınlar Denizi Mahallesi’nde hayata geçirilen Kuşadası Gençlik Spor Parkı ile Tokuçoğlu Basketbol Parkı’nın açılışını yapacak. Kadınlar Denizi Mahallesi’ndeki Tenis Kulübü ile Türkmen Mahallesi’nde yapılacak olan Otizm Yaşam ve Spor Alanı’nın temelini atacak.

CHP Genel Başkanı’nı bir kez daha ilçede ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Büyükşehir Belediye Başkanımız  Özlem Çerçioğlu’nun desteği ile modern ve estetik bir turizm kenti tasarlamak için durmaksızın çalışıyoruz. Bu kapsamda tamamladığımız ve yapımına başlayacağımız projelerimiz için düzenleyecek olduğumuz açılış ve temel atma törenini Genel Başkanımızın değerli katılımıyla gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu. Kılıçdaroğlu, aynı gün Didim Amfi Tiyatro’nun da kapılarını açacak. Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın seçim vaatleri arasında bulunan, 3 bin 500 kişilik kapasitelik amfi tiyatronun Türkiye turizmine büyük katkı sunması bekleniyor.

Haberin Devamı

‘Kültür ve sanatın yeni merkezi olacak’

Didim Amfitiyatro’nun ilk hafta konserleri belli oldu. Senfoni Orkestrası, bugün Didim Amfitiyatro açılış töreninin hemen ardından vatandaşla buluşacak. Melek Mosso yarın, Selda Bağcan’da 26 Haziran Pazar günü sahne alacak.

Mosso ile Bağcan, en sevilen şarkılarını Didim Amfitiyatro’nun muhteşem atmosferinde seslendirecek. Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “Hummalı çalışmalarımız sonucu Didim Amfitiyatro’yu kısa sürede tamamladık. Kültür ve sanatın yeni merkezi haline gelecek. Didim’in doğasının Ege Denizi’nin mavisiyle buluştuğu Didim 2’nci Koy’da yer alan amfi tiyatrodaki ücretsiz konserlere tüm vatandaşımzı bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Yazarlar