Ege Çiğli - Menemen hattı yatırımcının gözdesi

Çiğli - Menemen hattı yatırımcının gözdesi

10.01.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yıllarca gayrimenkul ve yapı malzemeleri sektöründe hizmet verdikten sonra Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) bünyesine katılan Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, Çiğli ve Menemen’in yatırımcıların yeni gözdesi olduğunu söyledi.

Çiğli - Menemen hattı yatırımcının gözdesi

Kentin kuzeyi gelişiyor

Haberin Devamı

Kentin kuzeye doğru büyüdüğünü belirten Karaduman, ”Çiğli; artan ulaşım imkanları, sanayi bölgesi olması, Katip Çelebi ve Bakırçay üniversiteleri, özel okullar ve hastanelerle birlikte önemli bir yaşam merkezi haline geldi. Villa, arsa, projeler ve bireysel konut satış kiralama ve ticari alanlarda uzmanlaşan toplam 7 kişilik profesyonel bir ekiple çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Pandemi ve depremin ardından konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerinin değiştiğini ifade eden Karaduman, “Ulukent Koyundere gibi bölgelerde daha yeni yapılaşmalar var. Yeşil alanlara ve sosyal donatılara sahip siteler ilgi görüyor. Üstelik bölgenin zemininin depreme daha dayanıklı olması da bir diğer tercih nedeni” dedi.

Haberin Devamı

29 ofisle hizmet veriyor

GHO’nun yurt genelinde büyümeye devam ettiğini kaydeden Genel Müdür Özkan Yalaza da, “Şu anda GHO’nun 29 ofisi, tek bir ofis gibi hizmet veriyor.  GHO olarak yakaladığımız sinerjiyi tüm ofislere yaymak ve herkesin kazançlı çıkacağı çalışma sistemini yaygınlaştırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.