Ege Daima VI sergisi

Daima VI sergisi

29.10.2022 - 07:32 | Son Güncellenme:

Karabağlar’da “Cumhuriyet Daima VI” sergisinin açılışını yapan Başkan Selvitopu, “Kültür sanat geliştikçe toplumumuz da değişecek” dedi

Daima VI sergisi

Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyetimizin 99. yılı coşkusunu çok sayıda etkinlikle yaşatıyor. Bu kapsamda düzenlenen “Cumhuriyet Daima VI” sergisi, Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi’nde törenle açıldı. Başkan Muhittin Selvitopu, Cumhuriyetimizin 100. yılına “1” kaldığını vurgulayarak, “Neredeyse 1 asırlık Cumhuriyetimiz kendi değerleriyle, bakışıyla ayakta kalmaya devam ediyor ve edecek. Cumhuriyet kimsesizlerin rejimidir. Adalettir, hukuktur, saygı, sevgi ve hoşgörüdür. Bunu herkesin çok iyi anlaması gerekir. Kültür sanat geliştikçe toplumumuz da değişecek. Sergiye katkı sağlayan tüm sanatçılarımızı kutluyorum” diye konuştu. Sanatçılar adına söz alan Faden Suzan Kudsioğlu da desteklerinden ötürü Başkan Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi’ne teşekkür etti. Sanatçılara katkı belgeleri verildi.

Haberin Devamı

Moğollar sahne alacak

Karabağlar’da bugün saat 18.30’da Fahrettin Altay’dan Üçyol Uğur Mumcu Parkı’na dek süren geleneksel kortej yürüyüşü olacak. Ardından Uğur Mumcu Parkı’nda saat 19.30’da Ersin Show sahne alacak. Saat 20.30’da sevilen müzik grubu Moğollar, binlerce Cumhuriyet sevdalısıyla buluşacak.