Ege Denizcilik sektöründe bir ilk

Denizcilik sektöründe bir ilk

23.12.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Denizcilik sektörünü tam anlamıyla akıllı hale getiren marina otomasyon sistemi Marinverse, 16. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’nda (CNR Avrasya Boat Show) büyük ilgi gördü.

Denizcilik sektöründe bir ilk

Seçkin Veral, Cem Yıldırım ve Aral Özer’in hayata geçirdiği Marinverse Marina uygulamasında yapılan önemli geliştirmeler ile yapay zeka ve makine öğrenmesi sayesinde Marina 4.0’ ın temelleri atılıp marina yönetimlerinin tüm süreçleri yeniden şekillendirildi. Marinalar 7/24 online bir yapıya kavuştuğunu ifade eden Yıldırım, “Marinalar, Marinverse Marina 4.0 ile dijitalleşirken, kağıt, e-posta, işletmeye ulaşılamama gibi karmaşalardan kurtulup, kesintisiz ve sürekli hizmet ile servis kalitelerini arttırırken aynı anda zaman, iş gücü ve paradan tasarruf etmiş oluyor” dedi.

Haberin Devamı

17 Aralık’ta kullanıma sunulan Marinverse Mobil; yeni işbirliği özellikleri, hava durum bilgisi, sigorta talebi, marina rezervasyonu, seyir defteri, tedarikçi değerlendirme, online ödeme-taksitli ve güvenli alışveriş, market siparişi, tekne kiralama gibi ihtiyaç duyulan tüm profesyonel özellikleri sayesinde yepyeni bir multitasking deneyimi ile deniz tutkunları ve hizmet/ürün sağlayıcılarını tanıştırıyor.