Ege Dikili, etkinliğe doyacak

Dikili, etkinliğe doyacak

15.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen Çandarlı Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali; çocuklara yönelik etkinlikler, bölge halkının el emeği ürünlerinin sergilediği stantlar ve konserlerle renkli görüntülere sahne oldu.

Dikili, etkinliğe doyacak

Çandarlı Orhan Hassoy Stadyumu’nda gerçekleşen konserlerde ilk akşam pop rock müziğin sevilen gruplarından Gripin sahne aldı. Festivalin son akşamı popüler şarkılara imza atan Aydilge’nin konseriyle taçlandı. Özellikle gençlerin katılımı festival coşkusuna ayrı bir renk kattı.
İki ay dur durak yok
Ağustos ve eylül aylarının hem sportif hem kültürel açıdan çok yoğun geçeceğini belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “17-18-19 Ağustos’ta Plaj Futbolu, 20,21 Ağustos’ta Ayak Tenisi turnuvalarına ev sahipliği yapacağız. 22-28 Ağustos tarihlerinde 1. Dikili Kitap Günleri’ni, 30-31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali’ni düzenleyeceğiz. Bu yıl 14 Eylül’de kentimizin işgalden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlayacağız. 14-18 Eylül tarihlerinde U-19 Dünya Plaj Voleybolu Şampiyonası’na ev sahipliği yaparak tüm dünyanın ilgisini Dikili’mize çekeceğiz” diye konuştu.