Ege “Domino’s Pizza” Ege’de büyüyecek

“Domino’s Pizza” Ege’de büyüyecek

19.01.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga, şube açma hızlarının 2010’da da devam edeceğini söyledi, “170’e ulaşmayı hedefliyoruz. Önemli bir kısmının da Ege’de olmasını planlıyoruz” dedi

“Domino’s Pizza” Ege’de büyüyecek

Domino’s Pizza, dünyada ve Türkiye’de evlere servis pizzanın açık ara lideri. Günümüzde 65 ülkede 8 bin 750 restoran işletiyor ve yıllık toplam cirosu 5 milyar doları aşıyor. Domino’s Pizza, 1996’dan bu yana da Türkiye’de. Ülkemizde 16 ile yayılmış 132 şubesi bulunuyor. Bu şubelerden 16’sı da Ege’de. Üç fabrikasından biri de İzmir’de. Türkiye Genel Müdürü Aslan Saranga, şube açma hızlarının 2010’da da devam edeceğini söylüyor, “170’e ulaşmayı hedefliyoruz. Önemli bir kısmının da Ege’de olmasını planlıyoruz” diyor.

6 bin 800’le rekor kırdık
İzmir’de pizzanın çok sevildiğini, birçok araştırmada en çok pizza tüketilen şehir olarak karşılarına çıktığını belirten Saranga, “İzmirlilerin en beğendiği ürünlerimizden biri Kumru Pizza. İlk çıktığında aylık 6 bin 800 satışla rekor kırdı. Bu ürün o kadar başarılı oldu ki, İzmir’in önderliğinden sonra tüm şehirlerde satışına başladık. Şu anda en çok satan beş pizza arasına girmeyi başardı” diye konuşuyor.

Malzemeler de bölgeden

İzmir’e ve Ege’ye özel önem verdiklerini, temel ürünlerinden pizza sosu, köz biber, jalapeno, patates, siyah zeytin, yeşil zeytin, pizza kutuları ve tulum peynirini bölgenin çeşitli şehirlerinden tedarik ettiklerini kaydeden Aslan Saranga, sözlerine şöyle devam ediyor: “Domino’s Pizza olarak en çok İstanbul, İzmir, Ankara, Mersin, Çanakkale, Gaziantep, Fethiye, Marmaris ve Urla gibi lokasyonlardan franchise talepleri alıyoruz. Ege’ye her zaman projelerimiz oluyor. Özellikle her sene İzmir’de yaptığımız pizza karnavalları ve İzmirlilere özel yeni pizzalar, 2010’da ve önümüzdeki yıllarda da devam edecek.”

Haberin Devamı

30 dakikada gelmezse bedava
Türkiye’de 30 dakikada teslim garantisi veren tek firmayız. Gecikmelerde anında bedava’ garantisi kapsamında, bir pizzanın ücreti alınmıyor. Bu özelliğimize güveniyoruz. Bunu açıklamak için Domino’s Pizza şubelerindeki zamanlamaları anlatmak gerekir. Bu zamanlamalar şu şekilde gerçekleşiyor: 2 dakika sipariş alma, 2 dakika pizzayı yapma ve fırına verme, 8 dakika fırından çıkış (kesme ve paketleme dahil). Yani bir motorcu en fazla 15 dakika içinde şubeden çıkmış oluyor. Aynı zamanda şubelerimiz çok yakın aralıklarla belli konut sayılarına hizmet veriyor ve motorcularımız en fazla 6 dakikalık mesafeye gidiyorlar. Bu sistem, 30 dakika garantimizin temelini oluşturuyor.