Ege Efeler’de pozitif ayrımcılık

Efeler’de pozitif ayrımcılık

10.03.2022 - 02:13 | Son Güncellenme:

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Zafer Mahallesi Hanımevi’nde kadınlarla bir araya geldi, çiçek hediye etti.

Efeler’de pozitif ayrımcılık

Hayata geçirdiği projelerinde ve çalışmalarında kadınlara yaptığı pozitif ayrımcılıkla Efelerli kadınların takdirini kazanan Başkan Atay, Kadınlar Günü’nde de yalnız bırakmadı. Zafer Mahallesi’ndeki Hanımevi’nde kadınlara seslenen Atay, “Kadınlarımız, çocuklarımız için, geleceğimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Haberin Devamı

Görev sürem boyunca kadınlara ve çocuklara daha fazla hizmet etmek istiyorum. Kadınların ekonomik özgürlüklerine kavuşması, güçlü olmaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Efeler’de kadınlara bir gün değil 365 gün Kadınlar Günü” diye konuştu.

‘Yeniden geleceğim’

Efeler Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde özel bir etkinliğe imza attı. Oyuncu Berna Laçin, ‘Hayal Satıcısı’ adlı oyunla Efelerli tiyatroseverlerin karşısına çıktı. Efeler’e yeniden geleceğini söyleyen Laçin, “Kadını, erkeği hepimiz lütfen kız kardeşliğimize destek verelim” dedi.