Ege Ege’nin sekiz başkanına ödül... Nazar boncukları!

Ege’nin sekiz başkanına ödül... Nazar boncukları!

01.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Büyükşehir ve ilçelerde gerçekleşen ‘En Başarılı 10 Başkan’ listelerine İzmir, Manisa, Buca, Akhisar ve Karesi damga vurdu. Narlıdere, Marmaris Ayvalık da Ankara’dan ödülle döndü

Ege’nin sekiz başkanına ödül... Nazar boncukları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ALF Araştırma’nın yaptığı en başarılı büyükşehir belediye başkanları listesinde yer aldı. Başkan Soyer, 8’inci, Başkan Ergün de 10’uncu sıraya yerleşti.
Manisalıların ihtiyaç duyduğu projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Ergün, “Üretken belediyecilik ve mali disiplin anlayışıyla hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı ilk günkü aşkla sürdüreceğiz. Manisalıların teveccühünü bir kez daha görmekten mutluluk duyuyorum, hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Durmayacağız, çalışacağız” dedi.
Başkan Soyer de, İzmir’in en iyi noktalara gelmesi için projeler üretmeye devam edeceklerini dile getirdi. Öte yandan ALF Araştırma’nın açıkladığı en başarılı ilçe belediye başkanları listesinde Ege’den 3 başkan bulundu. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu 3’üncü, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan 5’inci, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da 8’inci oldu.