Ege ESİAD’dan üçüz dönüşüm vurgusu

ESİAD’dan üçüz dönüşüm vurgusu

23.01.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

ESİAD, ülkemiz ekonomisinin dijital dönüşümünde İzmir’in öncü olmasına katkıda bulunmak amacıyla başlattığı “ESİAD DİJİTAL DÖNÜŞÜM: İş Dünyasının Geleceği” başlıklı serisine devam ediyor.

ESİAD’dan üçüz dönüşüm vurgusu

Dört serilik projenin üçüncü toplantısı, “Öz değerlendirmeyi Nasıl Yaparım?” başlığıyla yapıldı. KOSGEB Başkan Yardımcısı Bilal Kendirci, toplantıya ana konuşmacı olarak katıldı. Moderatörlüğünü İON Academy Kurucusu Ali Rıza Ersoy’un yaptığı panelde, İZKA Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, MEXT Dijital Dönüşüm Lideri Ömer Cinpir, Yalın Üretim DDX Dijital Dönüşüm Danışmanı Zafer Kıvanç Özay yer aldı.

Haberin Devamı

Toplantının açılış konuşmasını yapan ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, “Uluslararası rekabet gücümüz bakımından sadece dijital dönüşümü değil, yeşil dönüşüm ve toplumsal dönüşüm ayaklarını içeren üçüz dönüşümü gerçekleştirmemiz gerekiyor. Öte yandan, dünya ticaretinden daha fazla pay alabilmek için, her boyuttan tüm firmaların değer zincirlerine entegre olmaları gerekiyor. Bu da yine dijitalleşme ile mümkün” diye konuştu.