Ege Farkımız, sağlık kuruluşu olmamız

Farkımız, sağlık kuruluşu olmamız

25.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Farkımız, sağlık kuruluşu olmamız

Farkımız, sağlık kuruluşu olmamız
İzmir’de 14 yıldır hizmet veren Derim Dermatoloji hem sağlık hem de estetik ve kozmetik uygulamalarıyla yüzde yüz hasta memnuniyeti hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan da fazla kişiye ulaşmak için ameliyathanesi bulunan yeni binasına taşınma hazırlığı yapıyor

Haberin Devamı

İzmir’in alanındaki tek dal merkezi Derim Dermatoloji, tüm dermatolojik hastalıkların tanı ve tedavisinin yanında estetik uygulamalarıyla da öne çıkıyor. İki dermatoloji uzmanı, bir plastik cerrah ve bir profesör doktoru bünyesinde bulunduran merkez, yakında içerisinde ameliyathaneyi de barındıran yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. Uygulama alanlarını genişletip daha kaliteli hizmet vermek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Gazahan Ayçiçek, markanın vizyonunu anlattı.

Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

Ben; çalışmayı çok seven, iş hayatının birçok dalında bulunmuş, farklı birkaç sektörü birden yöneten, başarı ile beslenip güçlenen bir insanım. Çok sevdiğim ve güvendiğim sektör ortaklarımın bana getirdikleri teklifin ardından bu sektöre de adım atıp yatırım yaptım. ‘İyi ki’ dediklerime bir iş daha kattım.

Haberin Devamı

Dermatoloji merkezi ile güzellik merkezinin farkı nedir?

Derim Dermatoloji ile diğer güzellik merkezleri arasındaki en büyük fark bizim bir sağlık kuruluşu olmamız. Başka merkezlerde uzman hekim dışı personel tarafından yapılan uygulamalarda hastalar ciddi sorunlar ile karşılaşabiliyor. Merkezimizdeki tüm işlem öncesi ve sonrası hasta değerlendirmeleri ve uygulamalar uzman hekimlerimiz tarafından yapılıyor. Bu sayede olumsuz durumların önüne geçiyoruz.

Farkımız, sağlık kuruluşu olmamız

Klinik bünyesinde ne gibi hizmetler veriyorsunuz?

Derim Dermatoloji’de gerek özel sigortalar gerekse SGK kapsamında her türlü muayene karşılanıyor. Muayenenin yansıra tetkikler, biyopsi işlemleri, alerji testleri ve ben haritalaması yapıyoruz. Bunun dışında estetik ve kozmetik alanında dolgu, botox, mezoterapi, prp, lazer uygulamaları ve cilt bakımı gibi uygulamalarımız da var. Yeni yerimizde ameliyathanemiz de olacağı için; saç ekimi, yüz germe, karın germe ve meme estetiği gibi pek çok cerrahi uygulamayı yapabileceğiz.

Cilt bakımı, estetik uygulama gibi işlemleri yaptıracağımız yeri seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Estetik uygulamaların birçoğu cilt altını etkileyen girişimsel işlemlerdir. Bu nedenle mutlaka dermatoloji veya plastik cerrahi uzmanları tarafından yapılmalıdır. Kişilerin işlem kararı verirken kötü sonuçlar ile karşılaşmamak için bu noktalara mutlaka dikkat etmeleri gerekiyor. Bildiğiniz gibi merdiven altı olarak adlandırılan merkezlerde uzman olmayan kişiler tarafından legal olmayan kötü uygulamalar yapılıyor.

Haberin Devamı

Farkımız, sağlık kuruluşu olmamız

Son dönemin popüler uygulamalarından, gençlik aşısı olarak bilinen H 100’ün sırrı nedir?

H 100; zengin içeriğinden dolayı bir süredir en sık yaptığımız, sonuçlarıyla hem hastaları ve hem de bizi çok mutlu eden bir uygulama. Pek çok ürün içerisinde ayrı ayrı bulunan hyalüronik asit, antioksidanlar, vitamin ve minerallerin tamamını içerdiği için kısa sürede etkili sonuçlar veriyor. Her yaş ve her cilt tipi için uygun ve etkili bir ürün.

Son olarak; yaz aylarında cilt bakımı konusunda nelere dikkat etmeliyiz? Siz bu konuda neler önerirsiniz?

Yaz döneminde özellikle cihaz ile yapılan lazer benzeri uygulamaları yaptırmamak gerekiyor. Çünkü bu dönemde yapılan uygulamaların bir kısmında güneşe maruz kalma sonrası lekelenme olabiliyor. Dolgu, botoks benzeri cilt altı uygulamalar ile klasik cilt bakımının yaz döneminde yapılmasında sıkıntı yok.

Haberin Devamı

Farkımız, sağlık kuruluşu olmamız

‘Binamızda saç ekimi de olacak’

Erkeklere de hizmet veriyor musunuz? Onların bu alana yaklaşımı nasıl?

Merkezimizde yapılan uygulamaları dileyen herkes rahatlıkla yaptırabilir. Mevcut yerimizde dolgu, botoks, cilt bakımı ve lazer epilasyon gibi uygulamalara erkek hastalarımız da başvuruyor. Yeni açılacak olan merkezimizde saç ekimi de yapılabilecek.

Yeni yatırım

Başka sektörlere de yatırım düşünüyor musunuz?

İnsan odaklı ve karlı her sektöre tabi ki de yatırım yapmayı düşünüyorum ve hatta düşünmenin ötesinde yatırım yapıyorum.