Ege Folkart kalitesi artık İstanbul’da

Folkart kalitesi artık İstanbul’da

22.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir’de yapı sektörünün öncüsü olan Folkart, İstanbul’a ilk adımını attı. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yedi tepeli şehirde ve farklı bölgelerde yatırımlarının süreceğini belirtti

Folkart kalitesi artık İstanbul’da

İmzasını attığı projelerle, ulusal ve uluslararası birçok ödül kazanan Folkart, İstanbul Büyükçekmece’de ilk projesini hayata geçiriyor. Doğadan ilham alan, sürdürülebilir ve lüks bir mimarinin hakim olduğu, tüm yaşam öğelerini bir araya getiren müstakil evlerden oluşan bir projeye imza attıklarını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Folkart Nefes İstanbul ile birlikte kalitemizi, güvenilirliğimizi ve projelerle öne çıkan yaşam anlayışını İstanbul’a taşıyacağımız için çok mutluyuz. 2021, aynı zamanda şirketimizin kuruluşunun 15. yılı ve ‘Folkart Nefes İstanbul’ 15 yılın bir simgesi, nişanesi. Yedi tepeli şehir için sadece ilk adımı attık. İstanbul’da konut üretmeye yönelik yatırımlarımız sürecek” dedi.

Haberin Devamı

Aynı anda 8 proje

Aralarında ‘Folkart Nefes İstanbul’un da bulunduğu 8 proje çalışmasını, aynı anda yürüttüklerini vurgulayan Sancak, “Bu 8 projenin toplam yatırım değeri 9 milyar lirayı buluyor. Bugüne kadar İzmir’de de 7 milyar lira yatırım değerindeki çok sayıda projeyi tamamlayıp, ilan ettiğimiz tarihte mülk sahiplerine teslim ettik. Biten ve devam eden projelerimizin toplam yatırım değeri ise, 16 milyar lirayı buluyor” dedi.

Ankara, Antalya, Bursa

Folkart’ın, Pharmactive İlaç, Volt Motor, Volt Redüktör, Volt Teknoloji gibi yeni adımlarıyla sanayide derinleşen Saya Grubun bir iştiraki olduğunu sözlerine ekleyen Sancak, “İstanbul ile birlikte, önümüzdeki dönemde; Bursa, Ankara, Antalya, Manisa ve Bodrum’da da yeni yatırımlar planlıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

İbrahim Çallı sergisi

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’de kültür-sanat alanına ‘kurumsal sorumluluk anlayışı’ ile sürekli yatırım yaptıklarını ve bu kapsamda hayata geçen Folkart Gallery ve Folkart Academy’nin faaliyetlerini, bir plan dahilinde orta vadede İstanbul’a da taşımak istediklerini söyledi. İzmirlilere de yeni bir sergi müjdesi veren Sancak, 23 Kasım’da Türkiye’de yankı yaratacak bir İbrahim Çallı sergisini, Folkart Gallery’de açacaklarını belirtti.