Ege Fuar’a dansla davet

Fuar’a dansla davet

26.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir Enternasyonal Fuarı coşkusu şimdiden başladı. “Sokakta müzik var” sloganıyla yapılan anlık gösteriler fuara davetiye oldu

Fuar’a dansla davet

Türkiye’nin en eski fuarı İEF henüz başlamadan coşkusu başladı. Bu yıl fuarı gençlere tanıtmak ve onlarla bütünleştirmek için kolları sıvayan İZFAŞ, en somut adımı İEF’e davet etkinlikleriyle attı. Bu kapsamda “Sokakta müzik var”, “Sokakta dans var” sloganıyla hazırlanan etkinlikler İzmir sokaklarında başladı. İlki Konak Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikler adeta “fuara canlı davetiye” niteliği taşıyor.

Haberin Devamı

Birden başlayıp şaşırtacak
Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencilerinden oluşan müzik ve dans grupları Grup Laçin’den tanıdık bir sima olan sanatçı Teoman Dalcı’nın eşliğinde 25 Ağustos- 5 Eylül tarihleri arasında 12 gün süresince şehir içinde birçok noktada, AVM’lerde, kentin en yoğun olduğu meydanlarda dans ve müzik gösterileri yapacak. Birden başlayarak İzmirlileri şaşırtacak gösterilerin sonunda da İEF’e davet pankartı açılacak. Etkinliklerin adresi Gündoğdu Meydanı, Dominik Caddesi, Ali Çetinkaya Bulvarı, Tansaş mağaza önlerinde, vapur içlerinde, metro ve İZBAN istasyonları olacak.

Sürprizlere hazır olun

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, tüm İzmirlileri İEF coşkusunu yaşamaya çağırdıklarını, başlangıcı da fuar öncesi müzik ve dansla yaptıklarını kaydetti. “İzmirlilere şimdiden fuar rezervasyonunu yapmalarını öneriyorum” diyen Örs, fuarı gençleştirmek için gençlerle elele verdiklerine de dikkat çekerek “ İzmirliler fuar sürprizleriyle karşılaşmaya hazır olsun” dedi.

Yazarlar