Ege ‘Fuar işbirliği örnek olacak’

‘Fuar işbirliği örnek olacak’

07.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

13. Milas Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı dün sona erdi. Türkiye’nin birçok ilinden 200 dolayında firmanın stant açtığı etkinliği yaklaşık 90 bin kişi ziyaret etti.

‘Fuar işbirliği örnek olacak’

Fuar alanı için pamuk depolarını açan TARİŞ’e ve etkinliğe destek veren STK’lara teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Fuar her yıl ortak akıl ve güç birliğiyle hayata geçiyor. Milas Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz” dedi.
Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Başkanı Reşit Özer de, Türkiye’ye örnek olacak bir fuar yaptıklarını dile getirdi. MİTSO tarafından AB coğrafi işareti alınan Milas zeytinyağı ile Milas halıları, Milas Tepsi böreği ve Milas yağlı zeytininin tanıtımını yaptıklarını belirten Özer “Sergilenen ürün sayısı, katılan il sayısının çokluğu ve alışveriş potansiyeli ile yine Türkiye’nin öncü fuarlarından birine imza attık. Fuar için kurumların yaptığı işbirliği de takdir topluyor” diye konuştu.
Özel fiyatlar
Fuarda traktörlerden pulluklara, zeytin hasat araçlarından arı kovanlarına, her türlü meyve ve süs ağacı fidanından çeşitli çiçek fidanlarına kadar çok çeşitli ürün sergilenip satıldı. Traktörler ve çeşitli ziraai araç-gerecin satışını yapan firmalar fuara özel fiyatlar uyguladı. Milas’ın kadın kooperatifleri de açtıkları stantlarda ürünlerini sundu.