Ege Gelenekten geleceğe!

Gelenekten geleceğe!

27.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sektörde başarılarla dolu 40. yılını geride bırakan Sivriler Mobilya sahibi Murat Sivri “Ürünlerimizi tüketicilerin ihtiyacına göre çeşitlendirmemiz farkımızı ortaya çıkarıyor” dedi

Gelenekten geleceğe

Yurtiçi ve yurtdışındaki birçok organizasyon ve fuarda özel tasarım ürünlerini tüketiciler ile buluşturan Sivriler Ar-Ge departmanı ve tasarımcıların desteği ile günümüz ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretiyor. Şirket kurucusu Murat Sivri, “Sivriler Mobilya olarak özel olarak tasarlanmış onlarca çeyiz paketlerimizi en iyi fiyat garantisi ile sunmaktayız” diyor.

Haberin Devamı

- Sivriler Mobilya olarak sizi sektörünüzdeki markalardan farklı kılan bir kimliğiniz var. Hikayenizi dinleyebilir miyiz?

Sivriler Mobilya, 1980 yılında temelleri atılan bir aile şirketidir. 40 senelik aktif ticari hayatında birçok ulusal markanın bayilik ve distribütörlüklerini yapmıştır ve halen devam etmektedir. 2015 yılında Sivriler Mobilya SVR WOOD&LOFT Mobilya markasını bünyesine dahil ederek kişiye özel tasarım doğal ahşap ve tasarım mobilyalar üretmeye başlamıştır. Ev mobilyasının yanında hotel-restoran ve cafe projelerinde de uzmanlaşmıştır. Ar-Ge departmanımız ve tasarımcılarımızın desteği ile günümüz ihtiyaçlarına hızlı çözüm üretmekteyiz. Gelenekten geleceğe iyi bir sentez oluşturduk ve bunu takipçilerimize iyi bir şekilde geçmesini sağlıyoruz bizi de farklı kılan en büyük özelliğimiz budur.

Haberin Devamı

- Satışını yaptığınız ürünlerin imalatı size mi ait?

Mobilya sektörü oldukça geniş bir yelpazeye sahip bir sektör. Tüketicilerin ihtiyaçlarının tümüne tek bir firma olarak üreterek cevap verebilmek oldukça zor bir iş neredeyse imkansızdır. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak Türkiye’nin önde gelen tedarikçileri ile de çalışmaktayız ve ürünlerinin satışını yapmaktayız.

Gelenekten geleceğe

- Popüler kültüre hitap eden ürünleriniz de var, klasik modelleriniz de… Bu çeşitlilik kişisel tasarımlar yaptığınız için mi oluşuyor yoksa farklı bir sebebi var mı?

Mobilya sektörü artık çok dinamik bir yapıya sahip. Klasik mobilya anlayışının yanında kültürel ve kişisel farklılıklar da mobilya çeşitliliğini artırmakta. Sahip olduğumuz ürünleri tüketicilerin ihtiyaçlarına göre çeşitlendirmemiz ve çözümler üretmemiz farklılığımızı ortaya çıkarıyor. Bu konuda sektörün ihtiyaç ve taleplerine göre ürün üretme çabasında olmamız koleksiyonlarımızın farklılık sebeplerinin başında geliyor. Üzerinde çalıştığımız birçok yeni modelimizi bu sene düzenlenecek olan MODEKO 2022 İzmir Mobilya Fuarı’na hazırlıyoruz, 8 adet patentli özel tasarımımız beğeniye sunulacak.
Tüm Avrupa’ya ihracat

- Peki, ihracatta ne durumdasınız?

Haberin Devamı

SVR WOOD&LOFT Mobilya, yurtiçi ve yurtdışındaki birçok organizasyon ve fuarlarda özel tasarım ürünlerimizi tüketiciler ile buluşturuyor. İhracat yaptığımız ülkeler içinde İsrail, Filistin, Uman, B.A.E Ülkeleri, Hollanda, Belçika, Gürcistan, Bulgaristan, Yunanistan, Fransa ve Almanya bulunuyor. 2021’de gerçekleşen alt yapı çalışmaları ile toptan ve perakende olarak tüm Avrupa’ya ve birçok ülkeye ihracat gerçekleştirmekteyiz.

- Bünyenizde, farklı segment ve farklı konseptlere sahip markalarınız var. Bunlardan biraz bahseder misiniz?

Sivriler Mobilya ve Svr Wood&Loft Mobilya olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek adına dinamik bir tedarik ağına sahibiz. Türkiye’de önde gelen mobilya üreticilerinin birçok ürün koleksiyonuna web sitemiz ve mağazalarımız aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Yatak odası mobilyasından genç odalarına, sehpadan uyku koleksiyonlarına kadar binlerce ürünümüz beğeniye sunuluyor.

Gelenekten geleceğe
Kişiye özel tasarlanmış çeyiz paketi

- Düğün sezonunun içindeyiz. Yeni evlenecek çiftlere özel paketleriniz var mı?

Haberin Devamı

İçinde bulunduğumuz pandemi süreci artık yaşantımızın ve ihtiyaçlarımızın tüm süreçlerine etki eder duruma geldi. Düğün sezonumuz artık 12 aylık bir sürece yayıldı. Yeni evlenecek çiftler için artık zaman çok daha önemli bir değer oldu. Sivriler Mobilya olarak özel olarak tasarlanmış onlarca çeyiz paketlerimizi en iyi fiyat garantisi ile sunmaktayız. Web sayfamız üzerinden diledikleri zaman inceleyebilir ve diledikleri gibi ücretsiz kişiselleştirebilirler.

- Ürünleriniz ayrıca, Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı mobilya ve ev dekorasyon sitesi olan www.sivrilermobilya.com’dan beğeniye sunuluyor. Peki, müşterilerinizle satın alma süreci nasıl işliyor ve hangi şehirlere teslimat yapıyorsunuz?

Sivriler Mobilya olarak yılların vermiş olduğu tecrübe ile binlerce teslimat gerçekleştirdik. Sahip olduğumuz tecrübe ile 2015’ten beri online satış sitemiz üzerinden tüm Türkiye ve Avrupa’ya teslimatlarımızı gerçekleştirmekteyiz. Web sitelerimiz, mağazalarımız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden dilediğiniz ürünlerimizin seçimini yapabilirsiniz. Canlı destek hattımız üzerinden 7/24 hizmet alabilirsiniz. Ücretsiz teslimat ve kurulum hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz.