Ege Gençlere altın bilezik firmalara ara eleman

Gençlere altın bilezik firmalara ara eleman

04.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Gençlere altın bilezik firmalara ara eleman

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ilçedeki sanayi bölgelerinin her türlü sorunu için harekete geçtiklerini belirtti.

Haberin Devamı

İzmir 3. Sanayi Sitesi’nin Geleneksel Kuru Fasulye Günü’ne katılan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, bölgenin ve esnafın sıkıntılarını çözecek çalışmaları anlattı. Esnafın önündeki engelleri kaldırıp kazancını arttıracak her türlü girişimin destekçisi olacağına söz veren Başkan İduğ, şöyle konuştu:

“Sanayi Siteleri Başkanlar Kurulu oluşturulması kararı aldık. Kurul belediyeyle ilçedeki sanayi siteleri arasındaki ilişkileri kuracak. Temizlik, yol yapımı, hurda araçların kaldırılması hatta yeni sanayi sitelerinin kurulması gibi hizmetler verecek.”
Altın Bilezik Projesi’nden bahseden Başkan İduğ, “işletmelerin devam etmesi için yeni ustalar yetiştirmemiz gerekiyor. Bornova Belediyes’nde 20 binin üzerinde cv var. İhtiyaçlarınıza göre sizlere yönlendireceğiz. Ayrıca firmalarla görüşüp ihtiyaçlarına uygun meslek edindirme kursları açacağız” dedi.

Haberin Devamı

İzmir 3. Sanayi Sitesi Başkanı Yalçın Dönmez de Başkan İduğ’un çalışkan kimliğini belediye başkanlığı süresinde de göstereceğine inandığını belirtti.