Ege ‘Gönüllerde kalıcı olacağız’

‘Gönüllerde kalıcı olacağız’

19.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Aydın Şengül’ün istifasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti İzmir İl Başkanlığına atadığı Kerem Ali Sürekli, göreve başladı.

‘Gönüllerde kalıcı olacağız’

Aydın Şengül’ün istifasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti İzmir İl Başkanlığına atadığı Kerem Ali Sürekli, göreve başladı. Sorumluluğunun ağır olduğunu belirten Sürekli, “Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘2024 çalışmalarına şimdiden başla’ dedi. Bunun için sizlerle beraber çalışacağız. Gönüllere gireceğiz, o gönüllerde kalıcı olacağız. Bütün amacım bu” dedi.
Devir teslim töreninde konuşan Şengül de, Erdoğan gibi bir liderle beraber yol yürümekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Görevini şerefle devrettiğini vurgulayan Şengül, “14 aylık süreçte eğilmeden görevimi yaptım. Makam, mevki için, orada kalmak için kimsenin karşısında eğilmedim, eğilmeyeceğim” diye konuştu.
Sürekli ile tecrübelerini paylaşmak istediğini de belirten Şengül, “Eğer kendi kimliğinizi ve kişiliğinizi koruyamazsanız, bazı dengeleri idare etmeye kalkışırsanız, onun bunun adamını il yönetimine alırsanız parti ve siz kaybedersiniz” ifadelerini kullandı. l