Ege Göztepe’de hasret bitiyor

Göztepe’de hasret bitiyor

14.09.2017 - 03:38 | Son Güncellenme:

Gençlerbirliği’ni pazar günü Bornova Stadı’nda ağırlayacak olan Göztepe, efsane taraftarı önünde ilk maçına çıkıyor. Taraftarlar tribünleri dolduracak!

Göztepe’de hasret bitiyor

Süper Lig’in 5. haftasında pazar günü Gençlerbirliği’ni ağırlayacak Göztepe, seyircisi önündeki başarılı iç saha performansını sürdürmek istiyor. Sarı kırmızılı ekip, lig tarihinde İzmir’de 15 kere konuk ettiği rakibini 8 defa mağlup ederken sadece 1 defa yenildi, 6 müsabaka ise eşitlikle sona erdi. Gençlerbirliği önünde tek yenilgisini 1959-60 sezonunda 2-0’lık skorla alan Göztepe, Gençlerbirliği’ne 57 yıldır evinde boyun eğmiyor.

Haberin Devamı

Hedef seriyi bozmamak

Göztepe, bu sezon 4 haftada sadece 1 puan alabilen rakibini eli boş göndermeyi hedeflerken Teknik Direktör Tamer Tuna, müsabakayı kazanıp üst üste 3. galibiyetlerini almak istediklerini söyledi. Rakiplerinin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini dile getiren Tamer Tuna, “Gençlerbirliği henüz galibiyet alamamış olabilir. Biz aynı ciddiyetle sahada mücadelemizi sürdüreceğiz. Üstelik taraftarımız aylar sonra yanımızda olacak. Onlara iyi bir futbol izletip, galibiyet sevinci yaşatacağız. Taraftarımızın varlığı, bizi daha da motive edecek.” Tamer Tuna, sakatlıkları süren stoper Emrecan Coşkun ve golcü Ömer Şişmanoğlu’nun Gençlerbirliği’ne karşı forma giyemeyeceğini, ancak geçen haftaki idmanda sol arka adalesinden sakatlandığı için Osmanlıspor müsabakasında oynayamayan forvet Nabil Ghilas’ın takıma katıldığını söyledi.

Haberin Devamı

Gökay Eser profesyonel oldu

Süper Lig’de gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Göztepe, bir yanda da altyapısından futbolcuları profesyonel yapmaya devam ediyor. Son olarak 2015 yılında sarı kırmızılı ekibin U16 Takımında forma giyerek Göztepe kariyerine başlayan ve sezon başında A Takım ile hazırlık kamplarına katılan 1999 doğumlu Gökay Eser ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Bu sezon U21 Takımı ile 3 resmi maçta forma giyen Gökay "Profesyonel futbol kariyerime Göztepe'de başladığım için çok mutluyum. Daha çok çalışarak A Takımda forma giymek için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.