Ege Göztepe’de sol bek tamam

Göztepe’de sol bek tamam

06.07.2018 - 23:03 | Son Güncellenme:

Transfer sürecinde oldukça titiz davranan sarı kırmızılı yönetim Alanyaspor’dan solbek Berkan Emir’i de renklerine bağladı Deneyimli futbolcunun Erzurum kampına katılması bekleniyor

Göztepe’de sol bek tamam

Süper Lig’de 7 isimle yollarını ayıran Göztepe, dış transferde 3. takviyeyi Alanyaspor’dan solbek Berkan Emir’le anlaşarak yaptı.

Haberin Devamı

Kampa katılacak

Bonservisi elinde olan 30 yaşındaki futbolcunun resmi sözleşme imzalayıp Erzurum kampına katılması bekleniyor. Beşiktaş altyapısında yetişip Orhangazispor’da profesyonel olan Berkan, Bursa Nilüferspor, Gümüşhanespor ve Kahramanmaraşspor’da oynadıktan sonra 1.5 yıl Karşıyaka forması giydi. Karşıyaka’dan Süper Lig’deki Balıkesirspor’la anlaşan Berkan, bu ligde Kayserispor ve Alanyaspor formalarını terletti. Berkan, Süper Lig’de 68, 1. Lig’de 46, 2. Lig’de 31, 3. Lig’de ise 127 maça çıktı.
Göztepe’de Erzurum kampı neşe içinde geçiyor. Teknik Direktör Bayram Bektaş yönetiminde güç depolayan sarı kırmızılıların kamptaki çift kale maçları kıyasıya bir rekabete sahne oluyor. Göz Göz’de futbolcular, antrenmanlardan arta kalan zamanlarda havuzda vakit geçiriyor.