Ege Göztepe harekete geçiyor

Göztepe harekete geçiyor

10.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Göztepe harekete geçiyor

Sarı kırmızılılarda tatil bitti. Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen İzmir ekibi, transfer taarruzuna başlıyor.

Haberin Devamı

Geçen sezon zor günler yaşayan Göztepe, yeni sezonda korkulu rüya görmek istemiyor. Listesinde Başakşehir’den Demba Ba, Konyaspor’dan Jahovic, Trabzonspor’dan Rodellaga ile Olcay, Beşiktaş’tan Gökhan Töre ve Porth’tan Davidson gibi futbolcular bulunan sarı kırmızılıların imza aşamasına geldiği yıldızlarla işi resmiyete dökeceği vurgulandı.

Tatil bitişinde gaza basacak Göz Göz’de gidecek futbolcuların da kesinlik kazanacağı ve kurmayların özellikle forma şansı bulamayan yabancı futbolcularla vedalaşacağı bildirildi.

Vedalar olacak

Nokta transferler yapmayı planlayan Göztepe’de Agbenyenu, Ghilas, Borges, Grillo, Traore ve Kadu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Daha çok yurtiçinde oynayan ve Süper Lig’i yakından tanıyan isimlerle ilgilenen İzmir ekibinin, küme düşen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan eski oyuncusu sol bek Leo Schwechlen, kanat oyuncusu Emrah Başsan ve orta saha Gabriel Obertan’ı istediği dile getirildi.

Haberin Devamı

Denizli devrede

Obertan için Göztepe’nin yanısıra bu yıl Süper Lig’e yükselen diğer Ege temsilcimiz Denizlispor’un da devrede olduğu iddia edildi.