Ege Göztepeli minikler Ada’da kampa girdi

Göztepeli minikler Ada’da kampa girdi

19.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Okul ve maç programlarıyla yoğun bir yıl yaşayan Göztepe Futbol Okulları ile 1925 Gençlik ve Spor Kulübü öğrencilerini, Kuşadası’nda 3 günlük bir kamp ile ödüllendirdi.

Göztepeli minikler Ada’da kampa girdi

Kampa U-11,U-12, U-13, U14, U-15, U16 takımlarından 100 altyapı sporcusu katıldı. 1925 Gençlik ve Spor Kulübü ve Futbol Okulu yöneticileri Behçet Şenözhür ve Kardelen Gül gözetiminde yapılan kampta, 6 antrenör de görev aldı. 3 günlük kamp boyunca gelecek sezon için performans değerlendirilmeleri yapılarak, “Sporcu Beslenmesinin Önemi” ile “Okul hayatı ve Spor Hayatı” konulu söyleşiler düzenlendi. Ayrıca kampa her çocuk kendi kitabı ile gelerek kitap okuma saatlerinde kitaplarını okudu. Havuz saatinde havuza girerek keyifli ve unutulmayacak anlar yaşadılar. Kuşadası’nda yaşayan Göztepelilerin de kamp yapılan otele gelerek ziyaret ettiği minik Göztepeliler, söyledikleri marşlar ile Kuşadası’nı adeta fethetti.

Haberin Devamı

Başkan Kayalı’ya teşekkür

Minikler için çok yararlı bir kamp olduğunu söyleyen Behçet Şenözhür, “Arkadaşlık ve paylaşımın ne kadar değerli, Göztepe Kulübü’nün de çok büyük bir aile olduğunu ve bu dayanışmayı çocuklara kampımızda yaşatarak, gelecekte çocukların hayatın her alanında büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını belirtti. Bizlere tesislerini ücretsiz veren, servis aracı tahsis eden Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve bizlerle yakından ilgilenen Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Fidandal’a kulübümüz ve bütün öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Göztepeli minikler Ada’da kampa girdi