Ege Grevde imdada taksici yetişti

Grevde imdada taksici yetişti

19.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

İZBAN grevi boyunca ulaşımda yaşanan sıkıntılara taksiciler yetişti. İZBAN güzergahında araç sayısı artırıldı 3-4 kişi birleşip taksileri kullanma imkanı sağlandı

Grevde imdada taksici yetişti

İZBAN grevi nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşayanlar için taksiciler seferber oldu. İZBAN güzergahında araç sayısı geçici olarak artırıldı. Dileyenlere 3-4 kişi bir araya gelip taksileri kullanma imkanı da grev süresince sunuldu. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanvekili Erkan Özkan, her zaman olduğu gibi bu zor günlerde de İzmirlilerin yanında ve hizmetinde olduklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Denetimler sıklaştı

Banliyö trenlerinin sefer yapmaması üzerine yaşanan mağduriyeti gidermek için günün 24 saati aralıksız işbaşında olduklarını dile getirdi.
Erkan Özkan, taksilere yönelik kontrolleri ve uyarıları bugünlerde sıklaştırdıklarını kaydetti, “Özellikle kısa mesafe nedeniyle yolcu alınmamasına yönelik uzun süredir etkili bir mücadele yürütüyoruz. İzmir bu konuda diğer şehirlere göre çok daha iyi durumda. Bu sorunu tamamen sona erdirmeye kararlıyız. İZBAN grevinin yaşandığı şu günlerde meslektaşlarımıza gerekli uyarılarda bulunuyoruz, duyarlı ve yardımcı olunmasını istiyoruz. Bu zor günlerde vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Yazarlar