Ege Güzel günler çok yakında

Güzel günler çok yakında

23.11.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Haftayı 4 branşta kayıpsız kapatan Karşıyaka’da Başkan Turgay Büyükkarcı “Voleybol namağlup lider, basketbol zirve yarışını sürdürüyor. Futbol umut ışığını yaktı, pilot takımımız mutlu ediyor. Gümbür gümbür geliyoruz” dedi

Güzel günler çok yakında

Birçok branşta profesyonel liglerde yer alarak sadece İzmir’in değil tüm Türkiye’nin dikkatle takip ettiği Karşıyaka Spor Kulübü, 4 ana kategoride haftayı galibiyetle kapattı, rakiplerine gözdağı verdi.

Haberin Devamı

Basketbolda geçen hafta Beşiktaş’a şanssız bir şekilde yenilerek zirve koltuğundan inen Pınar Karşıyaka, Afyon Belediyespor’u 90-76 mağlup ederek yeniden ritmini buldu. Futbolda inişli çıkışlı bir grafik sergileyen yeşil kırmızılılar, evinde kolay kolay puan kaybetmeyen Ağrı 1970 Spor’u 1-0 mağlup ederek zorlu deplasmandan 3 altın puanı söktü aldı.

Voleybolda üst üste 7. galibiyetini Sakarya Voleybol’u 3-1 mağlup ederek alan Karşıyaka, zirve koltuğunu yine bırakmadı. Basketbolda pilot takım Bornova Belediyesi Karşıyaka, Fethiye Belediyespor’u 92-90 yenerek 8. maçında 6. galibiyetini elde etti.

‘Yüzleri güldürdük’

Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı, haftayı 4’te 4 yaparak kapattıklarını ve gelecek haftalara umutla baktıklarını söyledi. Büyükkarcı, “Karşıyaka’nın bir spor kulübü olduğunu her fırsatta gösteriyoruz. Bu hafta da güzel sonuçlarla camiamızın yüzünü güldürdük.

Haberin Devamı

Futbol, basketbol, voleybolun yanı sıra teniste de, yelkende de, eskrimde de, E-spor’da da başarılarımızla gurur duyuyoruz.

Kimse merak etmesin, güzel günler yakın. Sportif başarının peşinde koşarken stadımıza da bir an önce kavuşmak için tüm paydaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.