Ege Güzel İzmir Kokan İzmir oldu

Güzel İzmir Kokan İzmir oldu

01.06.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin İzmir’de son yıllarda bilhassa bahar ve yaz aylarında artan kötü koku ile ilgili bir açıklama yaptı.

Güzel İzmir Kokan İzmir oldu

“Aslında kokan Güzel İzmir değil, CHP Belediyeciliği” diyen Şahin, “İzmir’de çalışmayan arıtma tesisi bölümleri, körfezimize kimyasal atık ve kanalizasyon taşıyan ıslah edilmemiş dereler var. Bunlar yirmi üç yıllık CHP Belediyeciliğince görmezden geliniyor. Sadece koku yok İzmir’de, muazzam bir karasal kirlilik, bir türlü hayata geçirilmeyen kentsel dönüşüm, tamir edilmeyen yollar, yeşile karşı tahribat ve hayata geçirilmeyen bir sürü proje var” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Başka belediyecilik mümkün

Büyük Kanal Projesinin tam kapasiteyle çalıştırılmadığı, elektrik tasarrufu ve ilçelere yapılan yetersiz ve düşük kapasiteli paket arıtma tesisleri ile durumun bu hale geldiğini de sözlerine ekleyen Şahin, “Gönül ister ki körfezde denize girebileceğimiz günleri görebilelim. Fakat bu artık mümkün görülmüyor. Şov yapacağım diyerek hizmet yapmıyorlar. Hemşehrilerimiz de artık bu gerçeği gördü. İzmir’de başka bir belediyecilik artık mümkün” dedi.