Ege hasret bitiyor!

hasret bitiyor!

03.03.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

1 ay sonra yeniden sahaya inecek olan Göztepe, Dyorex Boluspor’u konuk edecek. Seyircisiz oynama cezasını tamamlayan sarı kırmızılıların Gürsel Aksel Stadı’ndaki zorlu randevu saat 20.00’de başlayacak.

hasret bitiyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketlerinin ardından Spor Toto 1. Lig yaklaşık 1 ay sonra kaldığı yerden devam edecek. Ligde son olarak deplasmanda Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup olan Göztepe, bugün evinde Play Off’u hedefleyen Dyorex Boluspor’u konuk edecek. Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Göztepe’de sakatlığı bulunan orta saha Tuğbey ve kaptan Yasin Öztekin mücadelede forma giyemeyecek. Göztepe, Boluspor maçıyla birlikte seyircisiz oynama cezasını da aylar sonra resmen tamamlayacak. Altay’la 27 Kasım’da Gürsel Aksel Stadı’nda karşı karşıya gelen Göz Göz, çıkan olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Manisa Futbol Kulübü, Bodrumspor, Sakaryaspor ve Beyçimento Bandırmaspor maçlarını boş tribünler önünde oynayan sarı kırmızılılar, Boluspor randevusunda taraftarına kavuşucak.

Haberin Devamı

Parola galibiyet

Karşılaşmanın bilet fiyatları 1. kategori 474, 2. kategori 365, 3. kategori 200, 4. kategori 145, 5. ve 6. kategori 55, misafir tribün ise 65 lira olarak satışa çıktı.

Teknik sorumlu Şakir Özkayımoğlu, zorlu bir maça çıkacaklarını ve kazanıp ilk 7 yarışında yeniden iddialı konuma geleceklerini söyledi. Bu karşılaşma öncesi Göztepe 30 puanla 11. sırada yer alırken, Boluspor ise 34 puanla 9. basamakta bulunuyor.

Andre Vergauwen Cup’a İzmir imzası

2008 yılında Andre Vergauwen Cup’a ev sahipliği yaparak tekerlekli sandalye basketbolunda ilk uluslararası organizasyonunu düzenleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, çok önemli bir şampiyonanın altına daha imzasını atıyor. Tekerlekli sandalye basketbolunda Avrupa’nın en önemli kupaları arasında yer alan Eurocup 2’nin A Grubu maçları, 10-11 Mart tarihlerinde İzmir’de yapılacak. Sporseverler Celal Spor Salonu’ndaki maçları ücretsiz izleyebilecek. İzmir’in tekerlekli sandalye basketbolunda 15 yıl aradan sonra bir Avrupa Kupası ayağına ev sahipliği yapacağını vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman, “Hedefimiz bir yandan turu geçerken diğer yandan İzmir’in sporun her branşında uluslararası organizasyon yapabilme gücünü göstermek” dedi

Haberin Devamı

Şeytan, Pendik’e karşı

Spor Toto 1. Lig’de son olarak evinde Boluspor ile 1-1 berabere kalan düşme hattındaki Altınordu, 6 Şubat’taki deprem felaketleri nedeniyle liglere verilen 1 aylık aradan sonra bugün 24. hafta mücadelesinde deplasmanda Play Off potasındaki Pendikspor’la karşı karşıya gelecek. Pendik Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Ligde 17 puanla 16. sırada yer alan İzmir ekibi, 37 puanı bulunan 5. basamaktaki İstanbul temsilcisini yenerek dış sahadaki 5 maçlık yenilgi serisini sona erdirmeyi hedefliyor. Kırmızı lacivertliler, seri galibiyetler alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Altınordu’da tedavisi süren Volkan dışında eksik yok.

Tur biletini zora soktu

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinin ilk maçında deplasmanda bir diğer Türk temsilcisi Konyaaltı Belediyespor’a 39-28 mağlup olan İzmir Büyükşehir Belediyespor avantaj kaybetti. Pazar günü saat 16.30’da Celal Atik Spor Salonu’nda 11 gol farkla kaybettiği rakibi ile rövanş maçına çıkacak İzmir BŞB, 12 gol farkla kazanması halinde turu geçen taraf olacak. Yarı final vizesi alacak Türk temsilcisinin rakibi, Slovakya ekibi MKS IUVENTA Michalovce olacak. Yarı finalin ilk ayağı 18 Mart Cumartesi günü Türkiye’de, rövanşı da 25 Mart Cumartesi günü Slovakya’da oynanacak.

Haberin Devamı

Aliağa Genç SK yeteneklerini arıyor

Aliağa Belediyesi’nin destekleriyle İzmir 2. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Aliağa Genç SK, kapılarını Aliağalı gençlere açıyor. Forma giymek isteyen 22 yaş ve altı Aliağalı futbolsever gençler, bugün saat 18.00’de Aliağa Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilecek olan seçmelerde yeteneklerini sergileyecek. Aliağa’nın futbol tutkunu gençlerle dolu olduğunu belirten Aliağa Genç SK Başkanı Murat İçöz, “Hem takımımıza hem de Aliağalı gençlere amatör liglerde mücadele etme imkanı sağlayan Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’a desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Kuracağımız kadro ile İzmir amatör liginde Aliağa’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. 

Haberin Devamı

Turgutlu’nun kızları, ligi tamamlıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi 6. Grubu’nun 18. hafta müsabakasında Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, kendi evinde Özel Gelişim Koleji’yle karşılaşacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma pazar günü saat 14.00 itibariyle başlayacak. Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Voleybol Takımımız ligin son maçına çıkıyor. Gelişmeye ve ilerlemeye açık olan takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Bütün takım oyuncularımıza ve ekibimize teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Alim Emiroğlu 1 milyon bağış topladı

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Kuşadasıspor’da Başkan Alim Emiroğlu, futbol ailesinin depremzedeler için düzenlediği, ‘Omuz omuza’ yardım kampanyasına 1 milyon lira bağış yaparak alkış topladı. Siyah beyazlı takımın başkanı Emiroğlu, kalan iç saha maçlarında elde edilecek bilet gelirlerini de deprem felaketinin yaralarını sarabilmek için bağışlayacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Karşıyaka Taha’yı kiralık verdi

TFF 3. Lig 1. Grup’ta pazar günü evinde Hacettepe 1945’le oynayacak Karşıyaka, genç futbolcularından Taha Yeşilbaş’ı kiralık gönderdi. Yeşil kırmızılı ekip, geçen sezon Bölgesel Gelişim U19 Ligi’nde final oynayan takımda parlayıp ardından profesyonel yapılan 20 yaşındaki oyuncuyu forma giyerek tecrübe kazanması için 3. Lig 3. Grup ekibi Fatsa Belediyespor’a kiralık verdi.

Efeler 09’a kaleci takviyesi

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Play Off hedefiyle mücadele eden Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, ara transfer döneminde Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor altyapısında yetişen 18 yaşındaki kaleci Mehmet Nedim Durak’ı transfer etti. Futbola Adana’nın Ceyhan Doğanspor kulübünde başlayan genç kaleci Mehmet Nedim Durak, sonraki 6 sezonda Adana Demirspor altyapısında kalede yerini aldı. 

Nazilli Berkay’ı uğurladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Nazilli Belediyespor’dan, Medipol Başakşehir’e transfer olan Berkay Aydoğmuş’u alkışlarla uğurladı. Teknik Direktör Mesut Toros, “Altyapımızdan yetişip Süper Lig’e yükselen bir kardeşimiz oldu. Kendisine başarılar diliyoruz. Allah yolunu açık etsin” dedi.