Ege Haydi gençler kalpler sizinle

Haydi gençler kalpler sizinle

18.05.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig’de sezonu 60 puanla 6. basamakta bitiren ve tarihinde ilk kez Play Off’a kalan Altınordu, bugün yarı final ilk sınavında Yılport Samsunspor’u ağırlayacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak müsabakada Abdulkadir Bitigen görev yapacak

Haydi gençler kalpler sizinle

TFF 1. Lig’de normal sezonu 60 puanla 6. sırada tamamlayarak ilk kez Play Off’a kalan Altınordu, bugün yarı final ilk maçında evinde Yılport Samsunspor’la kozlarını paylaşacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak müsabakada Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Altınordu, 22 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor hedefliyor. İzmir ekibinde forvet Ahmet Dereli’nin de iyileşmesiyle kadroda eksik oyuncu kalmadı.

Haberin Devamı

Skorlarda denge var

Ligde geçtiğimiz sezonlarda 4 kez Play Off’u kıl payı kaçıran, bu sezon ise son hafta deplasmanda Aydeniz Et Balıkesirspor’u 5-0 yenerek adını ilk 6’ya yazdıran Altınordu, önce finale kalıp, sonra da 51 yıllık Süper Lig hasretine son vermeyi hedefliyor.

Kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmayan ve altyapıdan yetişen gençlerine şans veren kırmızı lacivertliler, Süper Lig’e yükselmesi halinde yine aynı kriterleriyle mücadele edecek. Altınordu, Yılport Samsunspor ile normal sezonda deplasmanda 1-1, evinde ise 0-0 berabere kaldı.

Yazarlar