Ege Hazır yemekte 30’uncu yıl

Hazır yemekte 30’uncu yıl

07.05.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

İzmir’de 1100, Manisa’da da 500 kişiye istihdam sağladıklarını belirten Bortar Group Başkanı Küçükkurt, “Ekonomiye katkı için yatırıma devam” dedi.

Hazır yemekte 30’uncu yıl

Milliyet Ege - Hazır yemek sektöründe 30. yılını kutlayan Bortar Group, yeni tesislerle gelişimini sürdürüyor. Dünyanın önde gelen markalarının yer aldığı, sanayisi ile hızla büyüyen Manisa’da da üretim tesisi açan Bortar Group, sağlıklı ve kaliteli hizmet anlayışını açtığı her tesiste daha da yukarıya taşıyor. Işıkkent’te 1100, Manisa’da da 500 kişiye istihdam sağlayan ve hergün 30 bin kişiye yemek üretecek yeni tesisin açılışına, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, EBSO Meclis Başkanı İbrahim Gökçüoğlu, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, BASİFED Başkanı Mehmet Ali Kasalı ile birlikte iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri ve davetliler katıldı. Yaklaşık iki bin kişinin yer aldığı törende, Positive Live Project orkestrası da bir konser verdi.

Haberin Devamı

‘Şimdi daha yakınız’

Etkinlikte konuşan Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, her gün 100 bin kişilik yemek üretim kapasitesi ile sektörlerinde öncü olduklarını belirtti. Hızla büyüyen Manisa’da da kendilerinden yemek talep eden firmalara daha yakın olmak için tesis kurduklarını söyleyen Küçükkurt, “Türkiye’nin çıkışı yatırımda ve yeni tesislerde. Biz de kendi sektörümüze ve ülke ekonomisine katkı koymak için büyümeye, gelişmeye ve yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi.

1993 yılında kuruldu

Manisa’nın büyük bir potansiyele sahip kent olduğunu, bu nedenle de yatırım kararı aldıklarını belirten Küçükkurt, “Manisa’daki firmalara hizmet kalitemizi artık daha kısa sürede sunacağız. Sağlık ve hijyen konusunda en üst standarda sahip tesisimizde güler yüzlü hizmetimize devam edeceğiz. Tarladan sofraya, güvenli, hijyenik, müşterinin damak tadına uygun, servis kalitesi yüksek, yemek hizmeti firmamızın temel politikası. Dünya markalarına hizmet vermek bir onur. Önümüzdeki dönemde de bu kente yatırımlarımızı artırarak sürdürmek istiyoruz. 1993’te Yeşilova’da kurulan firmamız hızla büyüyerek bugünlere geldi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Vicdan sahibi bir iş insanı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de konuşmasında Hasan Küçükkurt’un ülkesine her zaman daha çok katkı sağlamak isteyen basiretli iş insanı olduğunu belirtti, “Küçükkurt aynı zamanda vicdan sahibi bir iş insanı. Pandemi döneminde, depremlerde beni ilk arayan kişi olarak her zaman ‘Yapabileceğim bir şey var mı’ diye sordu. Yardım toplanmasında gecesini gündüzüne katarak destek oldu. Çevresini bu işler için organize etti. Ülkemiz için örnek bir iş insanı olan Küçükkurt’u kutluyorum. Yeni tesislerinde de bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.