Ege Hekim.net şifa dağıtıyor

Hekim.net şifa dağıtıyor

06.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

36 yıllık meslek yaşamı boyunca pek çok devlet hastanesinde yöneticilik görevlerini başarıyla sürdüren Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Atıl Birol’un hayata geçirdiği hekim.net dijital platformu, 1 yılda 35 uzman doktoru canlı yayında vatandaşlarla buluşturdu.

Hekim.net şifa dağıtıyor

‘Op. Dr. Atıl Birol ile Sağlıklı Yaşam’ programıyla her hafta çarşamba günü saat 21.00’de izleyicilerle buluşan Op. Dr. Birol, “Dijital platformumuzun yanısıra Facebook ve youtube’dan da online yayın yapıyoruz. İzleyemeyenler için videolarımız arşivimizde de kalıyor. İsteyenler buradan da izleyebilir” dedi.
Platforma konusunda uzman 11 bin doktorun üye olduğuna dikkat çeken Op. Dr. Atıl Birol, “Programlarımız tamamen vatandaşlarımızı bilgilendirmeye yönelik. Kar amacı gütmüyoruz. Her hafta farklı bir güncel sağlık konusunu ele alıyoruz. Uzmanlarımız da gönüllü katılım sağlıyor. Yüzlerce kişi izliyor. Merak edilen soruları uzmanlarımız yanıtlıyor. En son ÇÖLYAK, meme kanseri, kalın bağırsak kanseri, organ nakili, hemodijaliz hastalığı, meditasyon, aile terapisi konularını gündeme taşıdık. Önümüzdeki günlerde her yönüyle ultrosonografiyi konuşacağız. Konulara dair vatandaşlarımızdan gelen önerileri de değerlendiriyoruz”şeklinde konuştu.