Ege Her daireye bir fidan!

Her daireye bir fidan!

04.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Her daireye bir fidan

Karşıyaka Belediyesi’nin inşaat firmalarıyla birlikte kurduğu Kentsel Dönüşüm Ormanı’nda 1500 fidan toprakla buluştu. Başkan Akpınar, “Her şey daha yaşanabilir bir dünya için” dedi.

Haberin Devamı

Karşıyaka Belediyesi’nin, ilçede faaliyet gösteren inşaat firmaları işbirliğiyle Mustafa Kemal Mahallesi’nde kurduğu Kentsel Dönüşüm Ormanı’nda, 1500 zeytin fidanını toprakla buluşturuldu. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, Karşıyaka Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Niyazi Gültekin, meclis üyeleri, muhtarlar ve ailelerin katılımı ile yüzlerce fidan dikildi.

‘Türkiye’ye örnek’

Başkan Akpınar “Kentler dönüşüyor yenileniyor ve ister istemez beton yığını haline geliyor. Bir karar verdik; bina dikiyorsak ağaç dikmeyi de bilmeliyiz dedik. İnşaat sektöründeki firmalarımız ile her daire başına iki fidan dikerek bu güzel alanın oluşmasına imkan tanıdık. Umarım yıllar içinde burası bir ormana dönüşecek. Bu projenin tüm ilçelere hatta Türkiye örnek olmasını diliyorum” dedi. Niyazi Gültekin de, projenin Türkiye’ye yayılmasını diledi.