Ege Her gün yanındayız!

Her gün yanındayız!

14.05.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Menderes Belediyesi tarafından Engelliler Haftası kapsamında çocuklara yönelik düzenlenen mutfak atölyesi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu

Her gün yanındayız

Engelliler Haftası kapsamında Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik etkinlik gerçekleştirildi. İlçede yer alan özel eğitim kurumlarında eğitim gören çocukların katıldığı mutfak atölyesi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Sunis Otel’de yapılan ve Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan’ın da katıldığı etkinlikte öğrenciler ilk olarak minik şefler atölyesine katılarak usta şeflerle birlikte hamur işi yiyecekler yaptı. Ardından sinema gösterimi gerçekleşirken etkinlik minik şeflerin yaptığı ürünlerin ikram edilmesi ve sertifika töreniyle son buldu.

Haberin Devamı

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, “Hayata engel yok düşüncesiyle hareket ediyoruz. Bu düşünceylede engelsiz Menderes için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu özel etkinlikle de engelli çocuklarımızla unutulmaz bir gün yaşadık. Bir gün değil her gün onların yanındayız. Engelli vatandaşlarımızın da sesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.