Ege İşte Altınordu’nun yeni yeteneği

İşte Altınordu’nun yeni yeteneği

13.12.2017 - 05:32 | Son Güncellenme:

Son yıllarda yetiştirdiği genç yıldızlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Altınordu, Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder’den sonra Manisaspor deplasmanında sahaya sürdüğü 21 yaşındaki Muhammed Rıdvan Özdemir’le tüm dikkatleri üzerine topladı. İlk kez bir lig maçında görev yapan Rıdvan, tekniği ve soğukkanlı görüntüsüyle de büyük ilgi çekti

İşte Altınordu’nun yeni yeteneği

Türk futboluna Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder gibi futbolcuları armağan eden Altınordu, bir genci daha vitrine çıkardı. Kırmızı lacivertlilerde Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, geçen hafta deplasmanda oynanan Grandmedical Manisaspor karşılaşmasında orta saha oyuncusu 21 yaşındaki Muhammed Rıdvan Özdemir’i ilk kez 11’de görevlendirdi. İlk kez bir lig maçında görev almasına rağmen soğukkanlı görüntüsüyle dikkat çeken oyuncu futboluyla da beğeni topladı.

Gençlerden ziyaret

Altınordu’nun genç futbolcuları, engellilerin yaşadığı sorunları yakından hissetmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Engelli Farkındalık Merkezi’ni ziyaret etti. Limontepe’deki merkezde engellilerin günlük yaşamda karşılaştığı sorunları deneyimleyen ve onlarla empati kuran U15 ve U16 takımı oyuncuları, özel parkuru tekerlekli sandalye ile dolaştı ve engelli bireylere özel hazırlanan uygulamaları kullandı. Anlamlı etkinlik sonucunda tüm gençler, engelli bireylerle kendileri arasında empati kurmayı öğrendi.