Ege ‘İyi bir oyun planıyla geldik’

‘İyi bir oyun planıyla geldik’

17.03.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

KalDer İzmir Şubesi Başkanı Hakan Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyet Gazetesi Ege Temsilcisi Aslı Öktener’i ziyaret etti.

‘İyi bir oyun planıyla geldik’

Yeni dönem hedeflerini anlatan Ünlü, “32 yıllık toplam iş deneyimim var. Yaklaşık 36 yıllık geçmişi olan KalDer’le ise gönül bağımız 2012’lerde başladı. Bayrağı devralma zamanı bize gelmişti. 18 kişiden oluşan güçlü, genç ve dinamik bir yönetim kurulumuz var. İyi bir oyun planıyla geldik. Bu 3 yılda birçok projeyi ortaya koyacağız” dedi.  

Haberin Devamı

STK’lerle iş birliği çerçevesinde özellikle TAİDER, EGİAD ve ESİAD’la ortak akıl içerisinde olduklarını söyleyen Ünlü, “Amacımız şirketlerde iş mükemmelliği modelinin saha içerisinde uygulanmasıyla ilgili referansları ortaya koymak ve danışmanlık vermek. Aynı zamanda da yine şirketlerinin ihtiyaçları eğitim programlarımız var. Yine aynı çatı altında İzmir özelinde yaptığımız ve diğer şubelerde olmayan MAS organizasyonu, yani ‘mükemmelliği arayış sempozyumumuz’ var. 5-6 Haziran’da planlanıyor. Ayrıca 9 Eylül Üniversitesi ile bir yeni protokol imzaladık. Yeni yönetmenimizde hedefleri arasında iş birliklerini arttırmak var” dedi.